maanantai 17. joulukuuta 2012

Joulun tähdet

Tähdet kuuluu ehdottomasti jouluun. Jostain syystä meillä ei aikaisemmin ole ollut vielä tähtilamppua valaisemassa joulun odotusta mutta nyt tilanne on korjattu. Ja lamppuja on ilmestynyt kaksi.

Ensin kotiin eksyi Ikeasta jalallinen tähtivalaisin, mikä tuo ihanasti pehmeän valon makuuhuoneen yhteen nurkkaan. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä kun näin lampun Ikeassa.


Silti halusin vielä ikkunaan roikkumaan tähtilampun. Ensin suunnittelin lamppua makuuhuoneen ikkunaan mutta lopulta tähti päätyikin olohuoneen ikkunaan. Tämä ihana valontuoja löytyi Clas Ohlsonilta.


Muita tähtiä tähän jouluun on tähden mallinen servettiteline, mikä myös on Ikeasta löytänyt tiensä kotiin. Telineeseen sopisi pienemmät kahviservetit ehkä hieman paremmin mutta tykkään vain itse niin kovin noista isommista serveteistä tällä hetkellä.


Ja tietysti perinteinen joulutähti kuuluu jouluun. Ehdottomia suosikkeja mitä jouluun tulee!


Nyt hyvää yötä ja ihanaa alkavaa joulunalusviikkoa, enää ei todellakaan ole pitkä aika jouluun!!! <3

PS. Meillä on muuten melko jännä yö nyt edessä/käynnissä. Poika sai tänään ennenaikaisen joululahjan ja sai isojen poikien sängyn. Sänky kasattiin myös pojan omaan huoneeseen ja nyt siellä uudessa sängyssä tuhisee yksi niin pieneltä näyttävä isopoika. Pienen vastustelun jälkeen se uni sitten tuli kuin tulikin siellä uudessa sängyssä ja toivotaan että se kestää aamuun asti. Mutta kysymys kuuluukin, osaako äiti nukkua kun toisella puolella ei tuhisekaan ketään?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti