lauantai 15. joulukuuta 2012

Tukholmassa joulumarkkinoilla

Hetken hiljaisuuden jälkeen taas takaisin koneen ja blogin ääressä. Taas on viikko menty hurjaa vauhtia ja kaikenlaista kivaa ehtinyt tapahtua.


Viikolla käytiin Tukholmassa pyörähtämässä, tosin ihan vain risteilyn merkeissä. Olin ihan yllättynyt miten hankala oli saada varattua Viikkarilta näin joulun alla invahyttiä viikolle mutta onneksi kuitenkin löytyi yksi sopiva päivä ja viime tiistaina siis lähdettiin. Risteilyn taustalla oli, että halusin päästä käymään Tukholman joulumarkkinoilla ja tietysti oli kiva käydä viettämässä päivää ystävän kanssa Tukholmassa.


Päivä Tukholmassa meni vauhdilla, kuten yleensäkin. Markkinat Stortorgetilla olivat pettymys, odotin jotain paljon enemmän. Kierrettiin kuitenkin ne vähäiset kojut läpi ja juotiin glögit siinä lämmikkeeksi. Markkinalueena tuo Stortorget ei meillä oikein toiminut kun maasto oli erittäin hankalakulkuista lumisohjon takia. Eikä se vanha kaupunki nyt muutenkaan ole ihanteellisinta maastoa vaunuille ja pyörätuolille. Onneksi olin muuten tajunnut ottaa Emmaljungan isommat vaunut reissuun mukaan, eikä tarvinnut nyhjätä noiden vempuloiden matkarattaiden kanssa.


Matkasta ei oikeastaan jäänyt mitään käteen, paisti fiilis, että tulipahan käytyä. Harmittaa hieman kun ne markkinat olivat mitä olivat ja se meidän käynti siellä sitten mitä oli, kun odotin niitä markkinoita ja sitä joulun fiilistä sieltä niin kovasti. Ehkä olisi pitänyt mennä vanhan kaupungin sijasta Skanssenille joulumarkkinoille. Ensi kerralla?


3 kommenttia:

  1. Oli kuitenkin kiva kun kävitte taas piristämässä mun päivää :) Joo katoin, että Skansenilla ois ollu kans joulumarkkinat mutta ne on vaan viikonloppuisin. Tulkaa ens vuonna jonain lauantaina tai sunnuntaina ni mennää sinne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja ens kerralla käydään kyllä syömässä! Olin kuolla nälkään laivalla, eikä sieltä löytynyt mitään (suklaata lukuunottamatta) sopivaa syötävää :(
      Vois pistää harkintaan jo ens vuodelle ton Skanssenin, vaikka vähän jo haaveilin ens vuodelle Köpikseen joulumarkkinoita :D

      Poista
    2. Totta... laivalla kun ei oo ihan hinta-laatusuhde kohillaan.

      Poista