keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Markkinoilla glögillä

Eilen käytiin lounaan jälkeen pyörähtämässä Tuomaan Markkinoilla. Oli ihan kiva täyden vatsan kanssa olla vähän ulkona ja hissukseen kävellä ja ihastella kojuja. Tosin ihan hirveästi ihasteltavaa ei markkinoilla ollut mutta tykkäsin silti.Juotiin L:n kanssa markkinoilla lämmin glögi puoliksi. Se oli eka kerta kun poika joi glögiä, vaikkakin joltain mehulta tuo mielestäni maistui, mutta poika kuitenkin tykkäsi. Hän ei yleensä muuten tykkää yhtään mistään lämpöisestä, ruokakin olisi parempaa kylmänä.


Jotain olisi ollut kiva vähän hypistellä mutta sormet oli niin jäässä siitä kun sitä glögimukia pidin ilman hanskoja, että jätin hypistelyt väliin. Eikä siellä kyllä mitään niin tärkeää ja tarpeellista kyllä edes ollut. Ehkä lämpöisemmät hanskat olisi tietysti voinut vilkasta.

L nukahti rattaisiin matkalla kun mentiin sporapysäkille niin päätin ihan nopeasti poiketa muutamassa kaupassa. No ei varmaan tarvii montaa kertaa arvata miten siinä sitten kävi. Petollista lähteä käymään ihan vain lounaalla ystävän kanssa. :D

Loppuun vielä muutama eilinen kuva Instagrammista. Mä niin tykkään muokkailla noita kuvia siellä, niistä tulee niin hienoja!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti