maanantai 10. joulukuuta 2012

Rakas Joulupukki...

Äitikin kirjoitti Joulupukille


1. Nyt on se aika vuodesta kun kaikki suloiset ja pehmoisen lämpöiset yökkärit houkuttelevat. Ihana yökkäri H&M:ltä.

2. Louis Vuittonilta kaksi aivan ihanaa huivia, Monogram Shawl - Nude ja Monogram Denim Shawl -Blue/Black.

3. Mulberryn Check Scarf muutamassa eri värissä

4. Myös Mulberryltä Tamara Scarf - Oak silk cotton mix

5. Mulberry Agenda - Oak Natural Leather (ja tietysti vuoden 2013 sisältö)

6. UGG Classic Cardy - harmaa

7. Vielä Mulberrylta muutama aivan ihana käsikoru. Eli Double Wrap Star Charm Bracelet ja Heart Friendship Bracelet.


1. Tapahtumia, minne haluaisin päästä. Koko perheen voimin olisi ihana suunnata seuraamaan Disney On Ice Hartwall Areenalle. Sitten sellaisia tapahtumia, minne ei lasta voisi ottaa mukaan. Kiss:n keikka on yksi, minne on ehdottomasti päästävä. We will rock you-musikaali olisi ihana nähdä. Samoin itse tykkäisi kovin nähdä The Jacksons:n keikkan. J tosin lupasi, että jos ostan hänelle lahjaksi lipun tuonne The Jacksonin keikalle niin hän itkee joulupöydässä kinkkua syödessä, joten vähän houkuttaisi ;).

2. Iittalan Tsaikka laseja haluaisin lisää. Viime vuonna saatiin laseja neljä lahjaksi mutta tässä vuoden aikana yksi on mystisesti kadonnut :( Meillä Tsaikkaa käytetään enimmäkseen näin joulun aikaan glögilaseina ja siksipä glögilusikat olisi myös ihania, niitä ei nimittäin löydy ainuttakaan. Glögilusikoissa tykästyin kovin Pentikin lusikoihin, Saaga ja Sydän.

3. Iittalan Festivo kynttiläjalat ovat yksi suurimpia haaveitani. Olen pitkään näitä jo ihastellut ja kovasti suunnitellut niiden hankintaa mutta aina se on vain jäänyt siihen haaveiluun. Kynttilänjalat ovat todella tyylikkäitä ja ihana olisi saada kerättyä niitä mahdollisimman monessa eri koossa.

4. Iittalan Vitriineitä minulla on ennestään jo yksi iso musta ja nyt kaipaisinkin sille seuraa. Vitriini toimii korurasiana ja nyt suunnitelinkin, että tuollainen pieni olisi loistava vaihtoehto korvakorujen säilytykseen.Tuo pieni valkoinen tuolla mattaisella pohjalla on ihan ehdoton suosikkini. Toiselle isolle vitriinille olisi myös käyttöä.

5. Kastehelmeen olen ihastunut viimeisen parin vuoden aikana ja nyt syksyn ja talven aikana olen ihastunut näistä Kastehelmen tuikkukupeista.

6. Kaasa-sisustustakasta kirjoitin aikaisemmin jo omassa postauksessa ja vieläkin se siellä haaveissa on.

Ihanaa alkanutta viikkoa ja eritäisen ihanaa joulun odotusta!!<3
Me lähetään nyt pienemmän miehen kanssa hieman kaupungille jouluostoksille ja vaihtamaan rahaa, hih! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti