lauantai 5. tammikuuta 2013

Suunnitelmia

Oon aikaisemmassa postauksessa jo (Suunnitelmia ja lisää suunnitelmia) kirjoittanut, miten oon lähes riippuvainen että on jotain suunnitelmia tulevaisuuteen. Joulun alla rupesin jo vähän panikoimaan, että mitä joulun jälkeen, onko joulun jälkeen oikeasti enää elämää. Mitään suunnitelmia ei ollut tehty alkuvuodelle tai keväälle, ei muuta kuin että arki palaisi, pojan kerho alkaa ja uinnit jatkuvat. Ahistavaa, ei mitään mitä odottaa.


Asialle piti tehdä jotain ja nyt meillä on pieni nippu lippuja tapahtumiin ja keikoille. Keväälle ja alkukesälle nyt tiedossa ainakin Disney On Ice, Rock The Ballet, BON JOVI (!!!) ja Kiss. Näiden lisäksi vielä muutama lippu lätkämatseihin. Ja voin kertoa, että kyllä helpotti.

Kuva vuodelta 2011 @Stadikka

En edes voi sanoa, että odottaisin näistä mitään eniten sillä odotan kaikkia ihan tosi paljon ja innolla. No okei, Bon Jovi on ehkä ihan superia. Bon Jovin keikassa on vielä se lisämauste, että keikka on Tampereella ja jäädään alustavien suunnitelmien mukaan myös Tampereelle J:n kanssa yksi eli L:lle tiedossa yökyläilyä. Lupasinkin mummille ja vaarille, että sillon saavat pojan sitten ekan kerran yökylään. En tiedä olisinko tähän muuten pystynyt mutta Bon Jovin takia helposti. ;D
Kuva vuodelta 2011 @Stadikka
Sen lisäksi tehtiin J:n kanssa uudenvuodenlupaus, ettei varata mitään ulkomaanmatkoja tähän keväälle vaan matkustellaan ihan kotimaassa ja ehkä risteilyllä voisi poiketa (kun niitä ilmaisristeilyitä on taas pieni nipullinen kertynyt). Olihan se jo toinen päivä kun sitten varattiin keväälle lennot. Että ihan loistava itsekuri molemmilla. Tästä varmaan voi myös päätellä miten tehokkaasti mun dieetti on alkanut taas tänäkin vuonna, ihan huikeaa itsekuria!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti