tiistai 29. tammikuuta 2013

Uudet korvikset

Hammaslääkärin jälkeen tänään kävin pitkästä aikaa pikaisesti pyörähtämässä Lindexissä ja KappAhl:ssa. Silmiin pisti nämä kivanväriset lasten vaatteet, ihanan raikkaita ja keväisiä.


Oon myös innostunut ajatuksesta, että hankkisin L:lle kevääksi "nahkatakin" ja muutamia olenkin jo katsellut. Tämä oli myös aika kivannäköinen, eikä mielestäni mikään pahanhintainen (29,95€)


Huomisia hautajaisia varten kävin Glitteristä katsomassa mustat korvikset. Ja löysinkin ihan toimivat yksilöt. Tarkoitus oli siis löytää kolmet erikokoiset pallot (??) hopeisilla osilla.


Eilen nimittäin Jumbon Onlystä ostin jo yhdet, kun viime hetkellä muistin niitä vasta etsiä ja kiireellä piti löytää. Myyjän kanssa pähkäiltiin pitkään olisiko tämä toimivat, mutta sitten kotona kun testasin niin huomasin, ettei ne oikein nyt ajanut asiaansa. Tietääkö joku saako Onlyyn palauttaa korvakoruja? Tai olisiko jollain teistä kenties tarvetta tällaisille korviksille? En nimittäin tee näillä nyt mitään. Korvikset ovat täysin samassa kunnossa kun ostettaessa ja kuitti on tallella.


Hammaslääkärin ja kauppojen jälkeen oli vielä muutama hetki aikaa ennen kun L piti hakea kerhosta, joten suuntasin pitkästä aikaa Subwayhin. Kaupasta kävin ostamassa uusimman Cosmopolitanin (mitä en ole lukenut aikoihin ja taas totesin, ettei lehti ole minua varten!) ja sitten Subwayhin herkuttelemaan. Kokojyväsämpylään grillattua kananrintaa paahdettuna ja väliin mm. salaattia ja tomaattia. NAM!


Ps. Ei muuten ollut yhtään reikää! :))) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti