maanantai 28. tammikuuta 2013

Synttäreitä ja mega-ahistus

Totesin J:lle jo eilen illalla (vai oliko se tänä aamuna) et tuleva viikko ahdistaa, eikä siitä voi tulla hyvä. Ja tämän päivän perusteella tämä tunne tuntuu pitävän hyvin paikkansa. Huoh. Mutta siis huomenna pitäisi mennä hammaslääkäriin, yöks! Onneks vaan tarkistus mutta ahistaa silti. Ja luulenpa, että saan kyllä vielä toisenkin ajan, ettei tämä vaan tähän tarkistukseen jää. Toisekseen, keskiviikkona on serkun hautajaiset. Mega-ahistus!


Alun ahistelun jälkeen vähän iloisempaa, sillä eilen oltiin kummitytön synttäreillä Kotkassa. Ihana (liian usein käyetty sana tässä blogissa??) kun L on jo sen verran iso poika, että leikkii tyytyväisenä muiden lasten kanssa. Oli piristävää pitkästä aikaa istua kaikessa rauhassa keittiössä muiden aikuisten kanssa, juoda kahvia ja rupatella. Heh, oli virkistävää ja mieltä ylentävää vaihdella kuulumisia ja huomata, ettei se meidän oma kultahippunen ole ainut täystermiitti, joka kiukuttelee ja protestoi kaikesta ja kaiken aikaa.


Luontevasti taas ensin syötiin synttäreillä vatsat täyteen kaikkia niitä makeita herkkuja, kakkuja, pullaa ja keksejä, minkä jälkeen vasta mentiin syömään. Ja tietysti pizzalle. Oli aika ähky olo kun kotiin ajettiin. Kiitos pojan kummitädille ruokaseurasta ja jaksamisia vielä kerran näille seuraaville viikoille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti