sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Desigualin ensiulkoilu

Perjantaina ulkoilutin ensimmäistä kertaa Pariisista ostettua Desigualin laukkua. Tämä Desigualin Circles Clara-laukku oli sopivasti alessa ja kun vastaavanlaista olin jo jonkin aikaan haaveillut kesäkassiksi niin olihan se otettava kassan kautta mukaan.


Laukku on sopivan kokoinen ja monipuolisuus käyttää, joko pitkällä hihnalla olan yli vapauttaen kädet tai sitten söpösti kädessä kantaen, innostivat. Tykästyin myös kovin tuohon raikkaaseen vaaleaan väritykseen ja kesäiseen kuviointiin. Loistava löytö omaan makuuni ja käyttötarpeeseen.Laukku pääsi ensi ulkoilullaan mukaan Torpanrantaan lounaalle. Lounassalaatti maistui pitkästä aikaa aivan taivaalliselle. Jälkkärikahvit juotiin ulkona terassilla, edes pieni viileä tuuli ei häirinnyt pienen jäätelön syöntiä. Meillä L on päättänyt, että nyt on kesä koska jäät on sulaneet jo merestä ja kukat alkaa kukkimaan.


Illalla mentiin vielä porukalla katsomaan Sami Hedbergin showta Kulttuuritalolle. Oli mahtava päästä pitkästä aikaa katsomaan stand-up:ia ja Sami Hedberg oli loistava. Kiva päivä ja kiva ilta, siis kiva perjantai


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti