perjantai 3. toukokuuta 2013

Pariisin Disneyland

Yhtenä päivänä tehtiin Pariisista retki Disneylandiin. Vuosi sitten kun käytiin Anaheimin Disneylandissa (Disneyland/Anaheim), ei poika vielä niin kovin ollut Mikki Hiiren ja muiden perään, mutta heti reissun jälkeen alkoi fanitus. Ensin L alkoi seuraamaan Mikki Hiiren kerhotaloa ja siitä sitten oikeastaan lähti. Joten olihan se nyt mentävä käymään Disneylandissa kun noin lähellä oltiin.Me mentiin Pariisista ensin bussilla ja sitten RER A-junalla suoraan Disneylandiin. Toi juna oli todella näppärä kun sen päättäri tosiaan oli tuo Disneyland. Kahdelta aikuiselta juna plus bussi maksoi suuntaansa 18€, 2-vuotias pääsi ilmaiseksi, ei paha varsinkaan kun kuultiin että taksi maksaisi noin satasen per suunta.


Pariisin Disneyland oli upea, kuten arvata saattoi mutta Anaheimin jälkeen pettymys. Jos oltaisiin käyty toisinpäin niin kokemus olisi ollut nyt mahtavampi, eikä olisi katsonut mitä kaikkea tuolta puuttui ja miten paljon pienempi tuo oli. Sitä huomasi vertailevansa ihan tyhmiä asioita keskenään, kuten säätä. Vaikka tuolla oli nätti aurinkoinen päivä niin tuuli oli todella kylmä ja takki oli tarpeen, Anaheimissa mentiin välillä hihattomassa ja oli lämmin.


Mutta siis kaikenkaikkiaan hieno päivä ja voi varmaan sanoa, että poika antoi päivän aikana kaikkensa kun illan paraatin jälkeen uni vei melko nopeasti rattaissa voiton. Ja olihan se paraati hieno ja se olikin ainut tapa nähdä tuolla noita hahmoja. Vähän harmitiikin kun ei löydetty näitä hahmoja mistään puistossa, että olisi voinut yhteiskuvia saada.

Puisto näytti todella kauniilta pimeän tullen iltavalaistuksessa. Päivä ja ilta päättyi vielä upeaan valo- ja ilotulisshowhun puiston sulkeutuessa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti