maanantai 6. toukokuuta 2013

Lauantai täynnä luksusta

Koko alkuvuoden ja hieman jo viime vuoden puolelta lähtien odotin viime lauantain tuloa ja nyt se on jo ihana muisto. Lauantai oli täynnä ihania pieniä asioita ja hetkiä, mitkä teki päivästä niin mukavan. Poika haettiin päivällä hoitoon ja saatii J:n (ja kissan) kanssa nauttia hiljaisesta ja rauhallisesta kodista. Hiljainen koti voi olla todella arvokas kokemus aina välillä, arjen pientä luksusta.


Ensikäyttöön pääsi myös Pariisin tuomisia, eli uusi laukku ja huivi Louis Vuittonilta. Huivin ostin itse itselleni, kun tuosta olin jo jonkin aikaa haaveillut ja J yllätti ihan täysin tuon laukun kanssa. Laukkuun sain vielä lisäksi oman pussin avaimille. Ihanaa luksusta.

Hyi kauhea mikä kuva


Lauantaina oli vihdoin aika Rock the Balletin. Vaikka etukäteen ei ollut kauheasti tietoa millainen esitys olisi tulossa niin silti oli todella positiiviset odotukset ja siis odotin tätä todella paljon. Vähän ennen lähtöä kuultiin, että esitys oli saanut positiiviset arvostelut ja varsinkin toinen puoliaika oli saanut hurjasti kehuja, joten odotukset kasvoivat entisestään.


Eikä turhaan, sillä esitys oli aivan mahtava, ihan huikea. Ensimmäisellä puoliajalla esityksessä seurattiin enemmän juonta perinteisestä rakkaustarinasta, missä käytiin läpi ilon hetkistä suruun ja pettymykseen. Toinen puoliaika olikin sitten jo enemmän vauhdikasta menoa, hieman rennommalla otteella. Ihan huikeaa fiilistä, kehon hallintaa ja käyttöä, ja sitä silmänruokaa, huh. Kakstuntinen meni ihan liian nopeasti, vaikka esitys varmaan loppui ihan oikeaan aikaan, juuri kun odotti koko ajan vain lisää. Jos Rock the Ballet tulee Suomeen vielä tulevina vuosina niin ehdottomasti pitää hankkia lippu. Nyt jo tekisi mieli mennä uudestaan katsomaan tuota showta.


Esityksen jälkeen käytiin vielä syömässä Santa Fe:ssä. Aika kiva kun sai vain istua, jutella keskeytyksittä, nauttia ruoasta lämpöisenä ja ihan rauhassa ilman, että kukaan säheltää vieressä ja riehuu jokaiseen mahdolliseen suuntaan huutaen ja haluen kokoajan syödä ennemmin äidin lautaselta kuin omaltaan. Siis ihan kivaa vaihtelua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti