sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Huikee päivä takana

Ensin iltapäivällä tuplatreffeille ystäväpariskunnan kanssa Torpanrannassa. Oikeesti, siihen salaattiin ei vaan kyllästy ollenkaan, niin tajuttoman hyvää. Oli muutenkin huikeaa istua siinä terassilla ilman lapsia, saatiin siis syödä ihan rauhassa. Ilma selkeästi odotti vain sitä ukkosen tuloa (mitä itse odotan vieläkin, ei oo näkyny eikä kuulunu), ilma seisoi paikallaan ja oli tosi hiljasta.


Salaatin jälkeen äkkiä kotiin katsomaan peliä, minkä olisi voinut kyllä jättää ihan täysin väliin. Kauheaa katsottavaa. Mutta hurraa Sveitsi!!


Ruotsin vikan maalin jälkeen lähdettiin kiireellä Hartwall areenalle, missä oli Kansallisbaletin järjestämä ilmainen balettitapahtuma. Areenalle siis pääsi ilmaiseksi sisälle ja noin kolmisen tuntia kestänyt tilaisuus väliajan kanssa tarjosi katkelmia eri esityksistä. Vaikka en todellakaan ole mikään baletin suurin ystävä niin olihan se huikeaa katsottavaa. Mutta tunnistin itsestäni hyvin, että kun musiikki taustalla vaihtui menevämmäksi niin sitä jaksoi ihan eri fiiliksellä seurata mitä silloin kun taustalla soi sitä "perusbalettimusaa". Senpä takia ehkä se Rock the Ballet oli enemmän meidän juttu kun tää "perusbaletti". Tosin kyllä siis tuollakin oli niitä menevämpiäkin katkelmia, missä oli huumoriakin mukana.


Baletin jälkeen vielä poika kiireellä mummilasta kyytiin ja kotiin katsomaan Euroviisuja. Missä vaiheessa tää on oikein menny tähän, että baletista kiirehditään kotiin katsomaan Euroviisuja?? Apua? Pitäiskö huolestua??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti