maanantai 19. toukokuuta 2014

Äitienpäivä

Tiedän, etten välttämättä ole se helpoin kenelle ostaa mieluisaa lahjaa mutta tänä vuonna J kyllä onnistui äitienpäivälahjassa aika loistavasti. Lahjaa tosin jouduin odottamaan hieman yli äitienpäivän, välillä jopa hieman epätoivoisesti epäillen koko lahjan saapumista mutta kyllä odottaminen palkittiin kun sain tuon pienen kuoren käteeni. Paketti tuli suoraan Bon Jovi Storesta ja sisältö ei siis voinut olla kuin positiivinen yllätys.


Itse äitienpäivänä sain jo ensimmäisen lahjan kun poika antoi kerhossa tehdyn paketin. Jännitys pakettia avatessa on aina moninkertainen sillon kun paketissa tietää olevan itsetehty lahja, ja vielä omalta lapselta. Ihan parasta. Ja siihen vielä itsetehtykortti ja vielä itsekirjoitettuna. Ehdottomasti parasta.


Äitienpäivä meni muuten aika leppoisasti. Pojat antoi äidin nukkua aamulla ja valmisti ihanan aamupalan. Päivällä käytiin mummin ja vaarin kanssa iso-mummin luona kahvittelemassa ja juhlistamassa äitienpäivää. Illalla innostuttiin vielä ajamaan Kaivariin auringonpaistaessa jätskeille. Idea oli muuten ihan loistava, mutta ensinnäkin poika nukahti matkalla autoon ja piti vähän niinkuin väkisin herätellä jäätelölle (?!?) ja toisekseen siinä rannassa oli auringonpaisteesta huolimatta hieman viileä jäätelöille. Silti jätskit maistu hyvälle ja saatiinpahan vähän myös oltua ulkona siinä samassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti