maanantai 5. toukokuuta 2014

Vappu

Tänä vuonna jäi suunnitelmat vapulle kokonaan tekemättä. Keskiviikko oli kuitenkin pojan harrastuksien osalta ihan normaali päivä eli aamupäivällä tanssitunti ja illalla uimakoulu, niin jotenkin ei käynyt mielessäkään enää lähteä järjestämään mitään. Onneksi kuitenkin ystäväperhe pyysi meitä mukaansa Lintsille illaksi ja yhdessä mentiin uinnin jälkeen pariksi tunniksi pyörittämään lapsia ilmaisiin laitteisiin. Aivan ihana ilta ja perinteiseen tyyliin meni ihan liian nopeasti.
Sen lisäksi, että pojalla oli aika kivat treffit kivan kaverin kanssa, niin toinen ihan huikea juttu illalle oli mummilta saatu raha ongintaa varten. Oli kova pala pojalle antaa raha isin lompakkoon odottamaan lintsille pääsyä, mutta se innostuksen määrä omasta (seteli)rahasta oli niin valtava, että hyvä kun poika malttoi odottaa iltaan asti päästäkseen käyttämään rahaa. Ja vielä se mitä varten raha oli, ongintaan sammakkolammella, ihan parasta.

Vappupäivä meni myös mukavan rennosti, herkuteltiin perheen kesken hyvällä ruoalla kotona ja iltapäivällä sateesta huolimatta käytiin hieman ajelemassa kaupungilla ja Kaivarissa kahvilla. Pitihän se päästä lakkia ulkoiluttamaan kun sellainen on tullut hankittua. Aika makea hassujen hattujen päivä, sanojen monessa merkityksessä.Ja vaikka vappuun ei muuten kovinkaan tänä vuonna panostettu, niin vappupalloja pitää aina kuitenkin olla. Tosin, meillä voisi pallojen määrästä kuvitella, että täällä olisi useampikin lapsi. Hups ja hih.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti