maanantai 26. toukokuuta 2014

Päiväretki Suokkiin


Lauantaina oltiin pojan kanssa kahdestaan liikenteessä. HSL:llä oli aikaisemmin keväällä kamppanja, että stadilaiset kellä ei kantakorttia vielä ollut, saivat kantakortin tilattua postitse kotiin ja siihen vielä kaksi viikkoa aikaa ilmaiseksi ja niinpä minäkin vihdoin sain hommattua itselleni tuon kortin. Aika omalla kortillani oli voimassa viime sunnuntaihin asti, joten kerran oli ehdittävä edes julkisilla liikkumaan tuona aikana.Suomenlinnassa on aina ihana käydä ja mikäpä sen parempi päivä kun helteinen ja aurinkoinen lauantai. Okei, lauantai ei ehkä se paras päivä ollut koska monet muutkin oli saaneet saman loistavan idean mutta loistavasti mahduttiin mukaan.


Merivesi oli odotetusti aivan jäätävää mutta lasten intoa se ei tuntunut siellä rannalla haittaavan. Ite uskaltauduin kastamaan jalat nilkkoja myöten mutta sitten alkoi jäätävyys iskemään, eikä se meidän poikakaan kovin pitkälle veteen kävellyt. Mutta se jalkojen jäädyttäminen siellä merivedessä piristi kummasti ja sen jälkeen jaksoi taas innolla kiertää ja vaeltaa ympäriinsä.


Oltiin liikenteessä koko iltapäivä mutta silti aika loppui kesken ja niin paljon suunniteltua jäi näkemättä ja kokematta. Uskomattominta oli se miten hienosti poika jaksoi päivän ja miten kiltisti käveli koko matkan. Ihan mahtava päivä, vaikka tietenkään ei siellä nyt ihan kaikki täysin nappiin mennyt, mutta noin kokonaisuutena. Nyt vaan uusia helteitä odottamaan ja sitten uudestaan Suokkiin seikkailemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti