keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Maanantain menossa mukana


Maanantai alkoi tällä viikolla normaalia aikaisemalla herätyksellä kun pojalla oli aamulla ylimääräinen tanssitunti. Reilun viikon päästä tanssiryhmällä on kevätesitys ja siksipä aina välillä tanssitunneille pääsee vanhemmat seuraamaan esityksen harjoituksia, ettei sitten itse esiintymispäivänä se yleisön edessä oleminen jännittäisi liian paljoa.


Tanssitunnin jälkeen ennen kerhon alkua ehdittiin pojan kanssa käydä hakemassa J Töölön sairaalasta, missä J oli koko aamupäivän viettänyt leikatun käden takia. On ollut huikea seurata vierestä miten pian nuo leikkauksen vaikutukset ovat alkaneet näkymään, sillä käsi on jo nyt, ennen kun kuntoutus on edes kunnolla alkanut, parempi mitä oli ennen leikkausta eli viimeiset melkein kymmenen vuotta. Mahtavaa.


Pojan kanssa kun ajeltiin kaupunkiin, hihkui toinen ihan innoissaan takapenkillä kun vettä satoi kaatamalla. Poika selitti tohkeissaan miten rakastaa vesisadetta, koska sitten pääsee hyppimään vesilätäköihin. Rakkaus vesilätäköihin on jopa niin voimakas, että poika vähän lupaili ostaa äitille omat kurahousut, jos ei äiti niitä itse osta, jotta päästäisiin yhdessä hyppimään vesilätäköihin. Pojan harmiksi kerhonpihalta ei kuitenkaan löytynyt yhtään hypittävää vesilätäkköä.


Pojan kerhon ajaksi oli tarkoitus mennä salille, mutta koska se suunnitelma meni puihin, niin lähdettiin synttäritarvikeostoksille. Tulevana lauantaina on synttäripartyt, part 1 ja nyt käytiin muutamista eri kaupoista hankkimassa juttuja pojan toivoman teeman mukaan. Ja luonnollisesti kun ei salille päästy niin mentiin lounaalle Kotipizzaan. Fiksua. Mutta niin hyvää.


Kerho loppuu aina neljältä, joten kotiin kurvaillaan sopivasti ruuhkassa ja tällä kertaa vielä kotimatkalla tehtiin pieni mutka tankin kautta. Kotiin päästyä ei montaa ylimääräistä hetkeä jäänyt kun J:lle tuli fysioterapeutti jumppauttamaan, joten me saatiin pojan kanssa nauttia laatuajasta kumpikin tahoillamme. Poika katsoi Pikkukakkosta ja itse keitin kupin kahvia ja istuin kone sylissä kirjoitellen blogia. Ja kurkin samalla vähän sitä Pikkukakkosta.


Kovin arkinen päivä mutta ihan kivan aikaansaava, varsinkin maanantaiksi. Kiva ja rento aloitus viikolle ja illalla aika hyvin huomasi, että oli koko päivän ollut menossa, sillä pojan mentyä nukkumaan oli itsekin jo aika valmista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti