torstai 15. toukokuuta 2014

Vallilan mukeista uudet lempparit

Miten musta tuntuu, et nykyään löydän vähän väliä uusia lemppari kahvikuppeja. Aikaisemmin keväällä löysin ne Pentikin Saagat (Uudet lempparit) ja sitä ennen oli kovassa suosiossa Marimekon Raita-mukit (Vastustamaton tasaraita) ja nyt on taas löytynyt uudet suosikit. Niin tyhmältä kun se kuulostaakin, niin nykyään alkaa olla jopa vaikeuksia päättää minkä kivan kahvikupin sitä valitsee. Tiedän, arjen suuret ongelmat.


Uusimmat suosikit on nyt siis ihan viime aikaiset uutuuslöydöt Vallilan tarjonnasta. Tänä keväänä on Vallilalta tullut ihan uutuuksena mukit, ja on muuten ihania, voin kertoa. Ekan kerran törmättiin näihin mukeihin Vallilan Outletissä ja silloin matkaan tarttui ensimmäinen pari Bulevardi-mukeja.


Tänään ilokseni törmäsin näihin Vallilan mukeihin Kodin1:ssä ja olihan sieltä pakko kotiuttaa vielä toinen pari, tällä kertaa suloisin Hu-huu pöllöjä. Värimaailmaltaan nämä molemmat mukit ovat kovin samanlaisia ja mielestäni niin kovin toimivia kevääseen ja kesään. Mukeja on yhteensä seitsemän erillaista ja voisin hyvin kuvitella kotiuttavani näistä jokaisesta parin meille, niin kuin sanoin, ihania.


Yksi asia mikä mukien kohdalla jäi epäsuorasti kummastuttamaan oli, että mukit oli Kodin1:ssä halvempia kuin tuolla Vallilan Outletissä. Hintaeroa ei nyt kovin montaa euroa ollut, mutta silti Vallilan Outletissä tarjouksessa olleet mukit olivat kalliimpia kuin Kodin1:n normaalihintaiset. En tiedä, olinko iloinen vai masentunut kun tänään nuo mukit Kodin1:stä löysin edullisemmin, mutta kovasti ihmetytti, jotenkin olin kuvitellut, että omassa outletissä olisi edullisimmat hinnat mutta ei sitten. Ihania mukeja joka tapauksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti