torstai 22. toukokuuta 2014

Iltalenkki

Ollaan yritetty nyt heti ryhdistäytyä liikkumisen kanssa kun J pääsi lastasta eroon ja treenaamiselle on taas lupa. Kaksi kuukautta lastassa on vaatinut osansa ja siksipä aloitellaan melko kevyillä, pieni lenkkeily on siis oikein toimiva aloitus.


Useimmiten meillä menee jako niin, että minä hypin levottomana että "mennään mennään, lähdetään johonkin" ja J sitten yrittää rauhoitella ja paikoitellen vältellä näitä mutta tällä kertaa tilanne oli päinvastainen. Ite olisin voinut jäädä partsille päikkäreille mutta pojilla oli kova vietti lähteä ulos puhaltelemaan saippuakuplia ja lenkkeilemään. Eikä se ollut ollenkaan huonompi idea. Alkuun suunniteltu pieni pyrähdys lähikauppaan vaihtui reilun parin tunnin ulkoiluun ja olo piristyi huomattavasti. Ja mikä tärkeintä, meillä oli ihan tosi kiva ilta pienine seikkailuineen.


Saippuakuplien puhaltelu on meillä nyt ihan pop-juttu ja jos vaan olisi mahdollista niin poika varmaan puhaltelisi niitä kokoajan. Eikä vaan se puhaltelu vaan myös se niiden kuplien jahtaaminen ja rikkominen antaa iloa pienen hetkiin.


 Lämpöiset ja valoisat illat on kyllä ehdottomasti kesän parhaita puolia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti