maanantai 23. maaliskuuta 2015

Coffee overload

Lauantaina oltiin lähes koko päivä Suvilahden Kattilahallilla Helsinki Coffee Festivaleilla. Ensimmäiset kahvifestarit Suomessa. Olin siis ihan täysin seuraneitinä siellä, enkä ehkä juuri sitä festareiden otollisinta kohderyhmää, sillä tykkään mm. juoda kahvini maidon ja sokerin kanssa, mustana se ei maistu omaan suuhuni ollenkaan.


Lauantaina festareilla käytiin Brewer's Cup:n finaali ja J oli lupautunut vapaaehtoiseksi tuonne festareille ja toimi ajanottajana kisassa, minä sitten siinä takapiruna kakkoskellottajana. Saatiin muuten aika tarkasti samoja aikoja kokoajan, eikä heittoa esiintynyt myöskään päätuomarin kellon kanssa.


Kauheasti en nyt osaa tuosta tapahtumasta lähteä kertomaan mutta laitetaanpa kuvia sitäkin enemmän sieltä. Muutaman kerran ehdittiin pyörähtämään alue läpi, mutta silti koko päivän aikana en ehtinyt kertaakaan pysähtyä Fazerin pisteelle ostamaan suklaata, se harmittaa. Monille festarit tarjosi varmasti aika kovat kahviöverit mutta itsellä kahvi jäi vaan kahteen kuppiin ja siitäkin se toinen meni suurimmaksi osaksi lavuaarista alas. Kauramaito ei ollu ihan mun juttu, vaikka se taitaa nyt olla uusi nouseva trendi soijamaidon sivuuttajaksi.


Sen verran raskas päivä oli, että kun tarkotus oli lähteä tuolta suoraan ulos syömään ja leffaan, koska olihan meillä myös samalla lapsivapaa viikonloppu, niin päädyttiin ajamaan Mäkin kautta kotiin ja sohvalle vaakatasoon. Aika villiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti