maanantai 9. maaliskuuta 2015

Leffaviikonloppu

Nyt vois jo sanoa, että oli eräänlainen leffaviikonloppu kun molempina päivinä löydettiin itsemme leffasta. Vielä monipuolisuuden nimissä niin ensin lauantaina oli vuorossa lapsivapaa leffahetki, kun sunnuntaina mentiin sitten katsomaan koko perheen voimin lasten leffaa.

Lauantaina vietiin poika muutamaksi tunniksi hoitoon, haettiin mun vanhemmat kyytiin ja mentiin leffaan kattomaan Luokkakokous. Kun liput oli noudettu niin aikaa oli riittävästi käydä syömässä Il Sicilianossa. Joku rohkea olisi voinut valita ruokalistalta jotain uutta ja jännittävää mutta itse herkuttelin varman päälle ja valitsin taas niin herkullisen makuisen Margherita-pizzan, eikä se pettänyt tälläkään kertaa. Niin hyvää. Koko seurue oli tyytyväinen ruokiin ja täyden vatsan kanssa oli hyvä mennä katsomaan leffaa. Kaikille Luokkakokous ei varmaan uppoa, mutta meille se upposi, en muista millon viimeksi olisi leffassa nauranut niin paljon, ihan loistava.


Lauantain menoa ja fiilistä vähän heikensi edellisen yön aivan järkyttävä närästys. Heräsin aamuyöllä järkyttävään polttavaan kipuun, tuntui kun ruokatorvi olisi ollut tulessa. Tosi v-mäinen fiilis herätä. Lääkkeet ei siinä vaiheessa enää jeesannu, helpotus tuli vasta oksennuksen jälkeen. En edes muista millon viimeksi on ollut niin paha närästys, että oon oksentanu. Koko lauantain oli vähän epävarma ja kehno olo vaikka pizzan uskalsinkin päivällä syödä. Illalla olo oli sen verran hyvä, että uskalsi yhden Jaffan juoda, vaikka hiilihapolliset ei se paras vaihtoehto närästyksessä ole ja iltapalaksi tehty hedelmälautanen oli niin kauan hyvä idea, ennen kun loppujen lopuksi koko suu kutisi aivan järkyttävästi allergioista. 


Sunnuntaina oli tarkoitus mennä ystävien kanssa luistelemaan Jääpuistoon mutta kun sääennusteen jossain vaiheessa lupaama aurinkoinen sää oli vaihtunut kovaan tuulee ja tihkusateeseen, niin suunnitelmat muuttui leffaksi. Käytiin katsomassa Paavo Pesusieni kuivalla maalla. Kyllähän sen leffan katsoi, pojat tykkäsi kovasti, mutta me aikuiset mietittiin kaikki yhteenääneen leffan jälkeen, että minkäköhänlainen lääkitys sen leffan tekijöillä on. Oli nimittäin hiukan sekavaa. Mutta pääasia, että lapset viihtyi ja tykkäsi.

Sain pojilta myös kestävämmän kukkasen naistenpäivän kunniaksi <3

 Viikonlopun pukeutumisessa oli selkeästi myös teema näkyvillä, nimittäin raitaa. Ai, että tykkään.


Mites muiden viikonloppu?
Aurinkoista mieltä viikkoon! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti