tiistai 17. maaliskuuta 2015

Toimintatorstai

Vaikka fiilikset on jo ihan keväässä niin täytyy silti yrittää vielä hyödyntää viimeiset mahdollisuudet talviurheiluihin. Viime torstaina kun oltiin käyty siellä ystiksissä niin mentiin Jääpuistoon luistelemaan, tai oikeastaan vaan poika meistä oli luistimilla. Käytiin niin sanotusti hakemassa Jääpuiston jäiltä alkulämmöt kun illalla mentiin kattomaan Jäähallille Hifk:n peliä.


Pojan luistelussa on tänä talvena tapahtunut ihan hurjasti edistymistä, vaikka talven aikana ei nyt ihan niin kauhean paljoa ole kuitenkaan ehditty harjoittelemaan. Poika tykkää Jääpuistossa mennä sen telineen kanssa, koska sillon pääsee menemään paljon kovempaan, mutta tällä kertaa uskalsi myös kiertää kenttää ilman tukea ja hienosti meni. Vauhtikierrosten väliin aina välillä kierros ilman tukea ja luistelu alkoi luonnistua jo aika kivasti, tasapaino ja potku löytyi jo tosi kivasti. Ja siitähän poika vasta innostui kun huomasi, että jäällä oli jonkun verran ulkomaalaisia turisteja, ketkä selvästi oli ihan ensimmäisiä kertoja elämässään jäällä luistimilla harjoittelemassa ja menivät aika varovasti haparoiden, kun poika sitten pääsi reiluna jätkänä esittelemään omia taitojaan toisten edessä.


Ennen Jääpuistoa käytiin jo Stockan palvelupisteellä kysymässä pt-lippua Hifk:n peliin mutta täti tiskin takana väitti kiven kovaan, että kaikki pt-paikat on loppuunmyyty. Ei ihan jaksettua uskoa sitä väitöstä ja niinpä J soitti vielä Lippupalveluun. Lippuja oli vielä jäljellä viisi, mutta koska pelin alkuun oli niin vähän aikaa jäljellä niin lippua ei saanut enää varattua, vaan ainut vaihtoehto oli mennä ostamaan lippu ovelta. Lippupalvelusta ihmettelivät myös aika paljon, miksi Stockan palvelupisteellä oli väitetty lippujen loppuneen. No, mutta onneksi ei siis uskottu sitä tätiä ja saatiinkin lippu ovelta ja päästiin katsomaan peliä. Lätkämatsi ei jaksanut pätkää kiinnostaa kun sen kymmenisen minuuttia ja sen jälkeen poika viihtyi tabletilla pelaten vähän sivummassa. Ite taas tykkäsin, että oli hyvä peli ja ainahan on kiva käydä katsomassa kun oma jengi voittaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti