maanantai 2. maaliskuuta 2015

Viikonlopun kuulumisia

Kevään merkkejä on ollut jo jonkun aikaan esillä ja yksi hyvä (melko pinnallinen) merkki on nahkatakin esiin kaivaminen ja käyttöönottaminen. Perjantaina kaivettiin poitsun kanssa nahkatakit esille ja asioille lähdettiinkin rohkeasti nahkatakeissa, ja hyvin tarkeni. Vähän teki mieli myös vaihtaa Ugg:t Converseihin mutta ihan niin rohkeaksi en uskaltanut vielä kuitenkaan. Kuitenkin aika hyvin kun helmikuun lopulla tarkenee jo nahkatakissa, vaikka talven kannalta se ei ehkä ole ollenkaan hyvä juttu.


Lauantaina käytiin kyläilemässä pojan kummitädin luona Kotkassa. On muuten huomattavan paljon kivempi ajella nyt kun on taas toimiva auto alla, ehkä siitä korjauksesta ei sitten kuitenkaan maksettu turhaan sitä pientä omaisuutta. Kotkassa käytiin vähän haukkaamassa happea ja ihastelemassa virtaavaa Kymijokea. Pojalla oli taas pienoisia ongelmia ymmärtää miten petollisia ne jäät siinä rannassa saattavat olla, kun toinen uhkarohkeana yritti sinne ihan reunalle mennä jatkuvista kielloista huolimatta. Ulkoilun jälkeen päästiin herkulliseen ruokapöytään, mihin meille grillattin kaikkea herkkua salaatin kylkeen. Oli muuten hiukan avuton olo siinä vieressä seurata kun toiset valmisti ja laittoi kaiken, vaikka en valita olihan se myös aika kivaa. Niin hyvää ja todellakin riittävästi. Täydellä vatsalla olikin hyvä lähteä ajamaan kotiin päin ja päivän riehumisen jälkeen vihdoin poikakin rauhottui ja nukahti lähes samantien kun auto starttasi. Niin kiva päivä, edes harmaa ilma ei häirinnyt ja ihan liian nopeasti meni.

Tässä vasta oltiin kattamassa pöytää

Sunnuntaina otettiin iisimmin ja käytiin piipahtamassa mummilassa. Tosin sinnekin mentään grillaamaan, tällä kertaa vaan makkaraa takassa mutta niin maistui sekin hyvälle. Pojalle päivän kohokohta oli ehdottomasti kun pääsi vaarin kanssa pesemään meidän auton tai kun hän sai sen pestä. Aika äijää toimintaa painepesurin kanssa. Tosin muutaman kerran se heitti pepulleen kun toinen ei osannut varautua siihen paineeseen. Ensin ajateltiin, että hyvä tapa purkaa energiaa kun pihalla pesee autoa, mutta meidän poika tuntuisi tarvitsevan varmaan parkkihallillisen autoja mitä pestä että noi energiat saisi tuhlattua


Iloista ja toivottavasti myös keväistä maaliskuuta! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti