tiistai 6. lokakuuta 2015

Aivopesua vai yhteinen juttu?

Tän alkusyksyn juttu on meijän perheellä ollu lätkä. Ei nyt mitenkään ihan älyttömästi olla käyty lätkämatseissa mutta kuitenkin muutamia pelejä niin Hifk:ltä ja Jokereilta käyty katsomassa. Ja koko perheen voimin. Nyt on joku kipinä, että tekis mieli käydä ihan jatkuvasti seuraamassa pelejä, aina vaan kotipeleihin kun sopii aikatauluihin.


Nyt kun Jokerit ei pelaa enää kotimaan liigassa niin on sovittu, että poika voi kannustaa molempia Stadin jengejä, Hifk:n pelissä Hifk:ta ja Jokereiden pelissä Jokereita, on meille vanhemmillekin helpompi näin, eikä perheriitoja tarvitse tästä kehittää.


Pojalla onkin kovasti intoa kannustaa mutta into ei kuitenkaan ihan riitä seuraamaan sitä lätkää koko pelin ajan.Viime kaudella annettiin pojalle monesti tabletti millä sai pelata kun mielenkiinto lätkämatsia kohtaan loppui, enää ei olla annettu. Sen sijaan nyt on yritetty käydä pojan kanssa enemmän läpi pelin sääntöjä ja yritetty auttaa poikaa ymmärtämään peliä enemmän. Ja kyllä, on lähdetty ihan perusteista eli kumpaa jengiä kentällä kannatetaan ja mihin päätyyn tehdyistä maaleista juhlitaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti