tiistai 27. lokakuuta 2015

ELA Show


Reilu pari viikkoa sitten oli vanhempien vapaailta ja ELA Show, kauan odotettu ilta. Pähkäiltiin J:n kanssa mitä muuta kivaa keksittäisiin samaiselle illalle, kun pitkästä aikaa saatiin poika yökylään. Pitkään pähkäiltiin syömään menosta, rauhallisesta illallisesta kahdestaan ennen keikkaa mutta ajatus tyssäsi melko nopeasti siihen kun muistettiin että kysessä tosiaan on perjantai-ilta. Poika heitettiin temppukoulun jälkeen mummilaan ja ehdittiin hetkeksi vielä kotiin valmistautumaan iltaan. Naureskeltiin kun katseltiin FB:stä miten niin monet muut oli etkoilla stadissa, istumassa muutamilla, kun me taas kotona valmistauduttiin iltaan isolla kupillisella kahvia ja sivusilmällä vilkuiltiin lätkää samalla kun sudin lisää maskia naamaan ja hiuksia järjestykseen. Mä tiedän, me ollaan niin villejä.


Ilta oli ihan todella huikea, keikka on ihan mahtava. Keikan kuvailuun voisi käyttää ehkä vain superlatiiveja, jotta ne toisivat oikeutta illalle, parhautta. Kaks ja puol tuntia täyttä menoa, positiivisuutta ja vauhtia, sekä todella huikeita vieraita. Olkapäät oli jo ihan puuduksissa ennen kun ilta oli edes puolessa välissä ja kämmenet ihan kosketusarata sormukset kädessä taputtamisesta. Tulipahan taas hypittyä, tanssittua ja taputettua, ihanaa.


Kotona oltiin puolen yön aikaan, mikä meille on todella outoa ja sitä naureskeltiinkin, että ihan villeiksi heittäydytty kun niin myöhään liikkeellä. Kotona kävi vielä sen verran kierroksilla illasta ja vapaaillan kunniaksi oli vielä korkattava yksi kylmä Jaffa. Eli siis valmistautuessa iso kupillinen kahvia, kahden ja puolen tunnin keikka, sekä yksi tölkki Jaffaa ja seuraavana päivänä olo oli kun olisi ollut rypeemässä ihan kunnolla, tuli hämärä muistikuva siitä miltä krapula joskus tuntui. Vähän jokapaikkaan sattui, väsytti, heikotti ja yökötti, olo oli ihan voimaton. Aika hurjaa hei. Voin vaan kuvitella miten fresheiltä näytettiin iltapäivällä pojan koristreeneissä kentän reunalla. Ei ainakaan sporttisilta. Tuotiin pojalle muuten myös tuliaisia keikalta, koska toinen oli vähän myrtsi kun ei päässyt mukaan. Niin hauska ja toinen oli oikeasti ihan innoissaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti