sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Lakkopäivän vedenalaista menoa

Pari viikkoa sitten perjantaina kun oli lakkopäivä, oli myös Sea Lifessa supertarjous. Kertomalla salasanan (Sea Lifen facebookista sai) kassalla, oli sisäänpääsy vain 5€/hlö ja sen perjantain ohjelma oli meidän osalta sillä selvä. Muuten ei ollut mitään suunnitelmia mennä Sea Lifeen käymään mutta nyt kun oli sen verran hyvä tarjous niin olihan se käytettävä.


Sea Life oli itseasiassa pitkästä aikaa yllättävän kiva. Poika nappasi kassalta mukaansa sen tehtävälapun, minkä kysymyksiä on pitkin kävelyreitin varrella ja oikeat vastaukset saa raaputtaa tästä tehtävälapusta. Kassalla pojalle hehkutettiin, että kun kaikkiin tehtäviin on vastattu ja lapun tuo kassalle niin saa pienen palkinnon. No, poika ihan innoissaan odotti tuota palkintoa koko ajan ja pettymys oli aivan järkyttävä kun sai palkinnoksi pelkän Sea Life -tarran. Pakko myöntää, aika köyhä. Joskus aikaisemmin on saanut sen Sea Life -mitallin, mikä ainakin meidän pojalle on ollut kova juttu niin tämä tarra oli todellinen pettymys.


Kysymykset auttaa, ainakin meidän poikaa, keksittymään paljon kierroksen aikana ja pitää kiinnostusta koko kierroksen yllä. Tällä kertaa kiinnostus ehkä riitti kaloihin ja muihin mereneläviin jo melko hyvin ihan muutenkin mutta tehtävälappu toi selkeästi lisää kiinnostusta ja intoa katsella tarkkana ja miettiä erilaisia juttuja.


Mun oma henk.koht. suosikki oli melko luontevasti Jaffa-allas, se oli aika hauska. Kaikki ne värikkäät pikkukalat on myös söpöjä, ne on jotenkin niin viattomia uiskentelijoita, että niitä on kiva seurailla ja niitä katsellessa tulee aina mieleen, että olisko kotiinkin kiva hankkia jokunlainen akvaario. Joo, ei siis ole tulossa. Samoin Sea Lifen iso allas, minkä läpi kulkee myös tämä vedenalainen tunneli, missä pääsee katsomaan mm. kun hait uiskentelee pään päältä on siisti, sitä voisi tuijotella vaikka kuinka kauan ja seurailla kalojen touhuja. Muuten noin yleisesti siellä on tosi paljon kaikkia melko vastenmielisiä ja kuvottavia otuksia, yököttäviä petoja.


Mun mielestä toi 5€/hlö sisäänpääsymaksu oli ihan kohtuullinen tonne Sea Lifee, normaalihinnat on ihan liian kovat. Eikä siis millään pahalla Sea Lifea kohtaan. Sea Life on kuitenkin lapsen kanssa kiva paikka aina sillon tällön käydä vierailulla, varsinkin sillon kun säät käy kehnoiksi ulkona oleskeluun, mutta normaalihinnoilla siellä ei kyllä kauheasti viitsi vierailla. Nyt siis jäädään venailemaan uutta supertarjousta Sea Lifeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti