torstai 17. joulukuuta 2015

Joulukuun eka

Syyskuun eka käytiin ekan kerran SuperParkissa ja sillä reissulla oli melko kohtalokkaat seuraukset, J lähti leikkauspöydälle ja on teoriassa vieläkin toipilas siitä. Nyt rohkeita kun ollaan, joulukuun eka kun oli taas SuperParkin perheaamu mentiin jo toistamiseen SuperParkkiin kolmeksi tunniksi riehumaan. Tällä kertaa kenekään ei tarvinnut lähteä leikkauspöydän tai edes lääkärin kautta kotiin. Oli siis huomattavasti turvallisempaa kun pojan kaveri oli tällä kertaa äitinsä kanssa mukana, eikä isit päässeet yhdessä pahantekoon ja telomaan itsejään. (Oikeesti, ei saa ottaa liian tosissaan!)


Tällä kertaa poika kiinnostui selkeästi enemmän siitä parkour-radasta ja tykkäsi kovasti kokeilla erilaisia esteitä ja hyppyjä. Ja pääsi jopa yllättämään vanhemmat taidoillaan. Parkour vois olla pojalle se juttu, kiva uus harrastus ja sopivan haastavaa ja vaativaa.


Joulukuun ekan päivän kunniaksi oli SuperParkissa myös pientä jouluista teemaa ja puistoon oli piilotettuina erillaisia lahjapaketteja. Jos paketin löysi ja palautti avaamattomana tiskille niin sai pienen yllätyksen tai palkinnon, miten sen haluaa ilmaista. Vihjaisin pojalle yhdestä pienestä paketista, mikä osui silmiin kypäräseinältä yhden kypärän sisältä ja melko nopeasti oli poika jo kuskaamassa pakettia sinne minne pitikin. Poika sai paperikassin mistä löytyi aivan ihastuttava pieni grumpy cat -pehmolelu. Tekstikin oli kissalla ihan mulle sopiva, joten tekis mieli melkein omia kissa pojalta.


Kolmen tunnin riehumisen jälkeen lähti poika suoraan kerhoon jatkamaan vauhdikasta menoa ja me päätettiin lähteä syömään. Niinhän meidän piti silloin viimekskin mutta mentiinkin päivystykseen. No, nyt päästiin syömään asti ja hauskinta oli kun siinä matkalla syömään vasta kunnolla tajuttiin, että meillähän oli kihlajaispäivä. Ja oikeesti, en olis välttämättä edes muuten muistanut mutta facebook ystävällisesti muistutti asiasta kun aikaisempien vuosien muistoista ilmoitteli. Saatiin siitä lounaasta hienosti meidän kihlajaispäivän lounas, eikä yhtään huonompi lounas ollut, ihan törkeän hyvää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti