lauantai 12. joulukuuta 2015

Muistoissa Prahan joulumarkkinat, osa2


Hassua, miten nyt näitä viime vuoden Prahan kuvia katsellessa huomasin pienen kaipuun tuonne takaisin. Vaikka reissu oli kaikin puolin onnistunut, niin en uskonut jääväni siltikään kaipaamaan tuonne kaupunkiin. Jos taskut olisi täynnä rahaa, oltaisiin tänäkin vuonna lähdetty jonnekin päin eurooppaa joulumarkkinoille mutta koska perheessä ei kaikki ole ihan yhtä innostuneita joulusta ja kun alkuvuodesta on tiedossa jo reissua, tingittiin tänä vuonna joulumarkkinoista. Mutta Praha voisi olla ihan mahdollinen vaihtoehto esimerkiksi viikonloppureissulle kahdestaan joulumarkkinoita fiilistelemään, jonain vuonna. Sopivan lähellä ja edullinen.


Joulumarkkinoilta ei aina välttämättä tarvitse lähteä ostamaan mitään, vaan hyvin riittää se ilmapiirin fiilistely ja kiertely. Tottahan aina glögitauot kuuluu asiaan ja miksei vähän jotain syötävääkin. Ollaan kuitenkin yritetty aina muistaa joulumarkkinoilta hankkia jonkinlainen muisto, joku jouluinen matkamuisto.


Prahassa meille se viisi päivää oli oikein sopiva aika, vaikka kai sitä aina sen pari päivää lisää voisi olla. Iso plussa Prahan lentokentälle vielä siitä miten kivasti oli lapset otettu huomioon isolla leikkipaikalla ja melko petollisesti lelukaupalla heti siinä vieressä. Ja vaikka Praha ei ihan niin edullinen ollut, mitä olin kuvitellut niin pitihän se silti vähän shoppailla ja kertyihän matkasta tietysti myös yksi uusi HRC-nalle meidän kokoelmaan.


Onhan siitä varmaan ollut puhetta, että villapaitoja ei vaan voi koskaan olla liikaa! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti