maanantai 14. joulukuuta 2015

Lasten Jouluriehassa

Facebookissa tulee koko ajan ilmoituksia ja vinkkejä tulevista tapahtumista ja nyt erityisesti niistä joulutapahtumista, mistä sitten on helppoa vaan poimia ne itselleen sopivat ja kiinnostavat. Tosin toisinaan tuntuu olevan pientä tapahtumaähkyä ja vaikeuksia saada kivoja tapahtumia mahdutettua omaan kalenteriin. Facebookista myös löysin mainoksen Narikkatorin Lasten Jouluriehasta ja perjantaina päivällä oli sille just sopivasti tilaa kalenterissa.

Katottiin mainoksesta lava-ohjelman aikatauluja ja ajoitettiin ytimeen meno ja lounaalla käynti sen mukaan, mutta pettymykseksi ei mitään lava-ohjelmaa nähty vaan saatiin vain yhdeltä kojulta joku todella epämääräinen selitys. No, mukillinen lämmintä glögiä, ilmaiset tivoli laitteet ja pojan voittama sipsipussi, saatujen pullarinkeleiden ja tarrojen lisäksi sai unohtamaan melko nopeasti puuttuvat lava-ohjelmat ja maskotit. Oli oikeasti todella outoa, kun tapahtumassa jaettiin ilmaista glögiä, ilmaiseksi pullarinkelipusseja, ilmaisia jugurtteja, sekä ne tivoli laitteet oli ilmaisia, ei tällaiseen ole tottunut. Ja mikä parasta niin paikalla ei ollut mitään älytöntä ryysistä vaan poika pääsi menemään laitteista toiseen ilman jonotusta.


Vaikka tapahtuma oli jossain määrin pettymys niihin odotuksiin nähden mitä oli ehtinyt jo tulla, niin silti sieltä jäi tosi hyvä fiilis. Ja mikä tärkeintä, tyytyväinen, iloinen ja onnellinen lapsi.


Oltiin sovittu, että Jouluriehan jälkeen voidaan mennä käymään vielä Stockan leluosastolla ja mentiin Forumin kautta Stockalle. Forumista oli tarkoitus vaan kävellä läpi, mutta sitten jäätiin kun kunnon turistit ihmettelemään ja ihastelemaan uudistunutta Forumia. Forum ei tosiaan näyttänyt enää siltä miltä sen itse muistaa näyttäneen silloin nuoruudessa, kun siellä saattoi käydä vähän useammin. Ja olin ihan unohtanut, että Victoria´s Secret on myös avannut tuolla ja pitihän siellä käydä pieni pyörähdys tekemässä ja hypistelemässä. Uudistunut Forum oli kaikkiaan hieno, tosi kiva piristys ja tyylikäs.


Stockalla haluttiin käydä katsomassa Hamleysin lelukauppa. Hamleysilla on aikaisemmin käyty muutaman kerran Kööpenhaminassa ja olihan nyt päästävä katsomaan millainen lelukauppa ja varsinkin millainen jouluinen tunnelma tuolla lelukaupassa on. Aikamoinen leluparatiisi, varsinkin ne ihanat pehmolelut, joihin ihastuin. Onneksi meillä ei kuitenkaan ollut kauheasti aikaa tuolla leluosastolla vaan matkaa piti jo jatkaa, ennen kun poika keksi alkaa haluta kaikkea kivaa mitä ympärillään näki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti