tiistai 12. tammikuuta 2016

Ohhoh, mikä viikko.

Vähänpä taas tiesin sillon kun viimeksi tänne päivitin kuulumisia iloisesti koko perheen pulkkämäkeilystä. Illalla nukkumaan mennessä huomattiin, että J:n jalka on aika ikävästi turvonnut polven alapuolelta ja niinhän se jo heti seuraavana päivänä oli koko jalan kipsissä. Sääriluun murtuma ja kipsi kahdeksi kuukaudeksi. Kiva, tasan viikko lennon lähtöön ja kipsi kahdeksi kuukaudeksi.


Lääkäriltä sai pienen väännön jälkeen luvan lähteä reissuun, mutta kunnon lisäjännityksen aiheutti Finnair. Perjantaina saatiin Finnairilta kuulla, että he tarvitsevat lääkärin täyttämän lomakkeen kipsatusta jalasta. Se tuo muuten aika mukavasti lisäjännitystä kun perjantai iltapäivällä ilmoitetaan että lomake pitää olla täytettynä ja toimitettuna heille sen päivän aikana. Pieni puhelinrumba, ymmärtäväisiä ja ystävällisiä lääkäreitä ja meillä oli lomake lääkärin allekirjoittamana jo ennen iltaa. Huh. Vastaus Finnairilta luvattiin lauantain aikana ja kuten arvata saattaa, koko lauantai meni sormia naputellen, puhelinta kytätessä ja odotellessa. Vastausta ei kuulunut ja koska oli ääneen sanottu että lentokone saattaa lähteä ilman J:tä niin mitään matkavalmisteluita ei oikein osannut tehdä pidemmälle. Jännitys oli ihan järkyttävä.


Sunnuntaina aamupäivällä tuli se helpottava puhelu ilmailulääkäriltä ja kaikki kunnossa, lento lähtee meidän kanssa. Ja se lento lähtee tänään. Noin puoli vuotta on tätä reissua odotettu ja vika viikko meinasi pilata kaiken. Ihan alkuperäisillä suunnitelmilla ei ehkä reissua päästä toteuttamaan, J ei ehkä snorklaa kipsin kanssa niin paljoa mutta silti ihan uskomatonta että vihdoinkin on se lähtöpäivä.


Ikinä ei oo reissuun lähtö ollut näin vaikeaa ja stressaavaa mutta toivottavasti seuraavat kolme viikkoa Aasian auringossa ovat sen arvoisia. Lähdetään muuten ekaa kertaa Aasian suuntaan ja aika jännittävät on fiilikset reissun suhteen.

1 kommentti:

  1. Oi wau, supermahtavaa reissua teille kommelluksista huolimatta. =) Kuulostaa huikeelta!

    VastaaPoista