sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Vuoden toinen päivä

Vaikka poika on köhäinen, mutta kun virtaa silti riittää vaikka pienelle kylälle, niin lähdettiin iltapäivällä purkamaan energiaa ulos. Vaatteita monta kerrosta päälle, laukkuun varuiksi vielä vähän lisää lämmikettä jos ei tunnu riittävän ja Uunisaareen. Uunisaaressa on tänä viikonloppuna New Year´s Market ja käytiinkin sisällä tekemässä pieni pyörähdys mutta ulkoilma houkutti huomattavasti enemmän.


Poika kirmasi Uunisaaren kallioilla, pusikoissa ja rannassa ihan innoissaan nauttien selvästi olostaan. Keinumisen ja puissa kiipeilyn jälkeen poika löysi rannalta jääpaloja mitä oli kiva heitellä veteen. Hetken heiteltyään heräsi kysymys "Jos tarpeeksi heittää jäätä mereen, jäätyykö meri?".


Niitä maisemia Uunisaaresta voisi ihailla vaikka kuinka paljon mutta koska pakkasta kuitenkin oli päivällä jonkun verran ja merelle tuleva tuuli vielä teki pakkasesta entistä pistävämpää, ei viitsitty ihan älyttömän pitkäksi aikaa sinne jäädä. Reilu tunti siinä meni kuitenkin ihan huomaamatta. Ennen kun edes lähdettiin ajamaan kaupunkiin mummilta tuli kysymys "Tuutteko tänään lohikeitolle?" ja varmaan sanomattakin selvää, ettei sellaista tarjousta jätetä käyttämättä, joten ulkoilun jälkeen oli kiva mennä valmiiseen pöytään lohisopalle lämmittelemään. Niin hyvää.


Tosi kiva päivä ja ihanaa kun Stadissakin alkaa jo tuntumaan talvelta. Tosin lunta saisi tulla vielä lisää ja onneksi sitä on nyt lupailtukin ensi viikolla tulevan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti