maanantai 4. tammikuuta 2016

Snowtime

Aamulla oli ihana huomata ikkunasta ulos katsoessa, että yön aikana oli satanut vielä lisää lunta ja aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta. Nopeasti vähän kotiaskareita ja sitten paksu kerros vaatteita päälle ja pulkkamäkeen. Tänään saatiin houkuteltua vielä isi mukaan ulkoilemaan, joten päästiin siis koko perheen voimin ulos.


Tossa kotipihalla tuuli osui kasvoille niin, että tuntui kun posket olisi jäätynyt samantien ja vähän teki mieli kääntyä ympäri ja palata takaisin kotiin lämpimään. Pulkkamäkeen ei tuuli onneksi osunut ollenkaan ja niinpä siellä ei ollut ollenkaan paha, tuntui itseasiassa yllättävän lämpimältä, vaikka mittari näytti reilua pakkasta. Lämmin tuli myös siinä kun J laski pulkalla mäkeä alas ja minä kiskoin takas ylös. Ja piti muuten itsekin kokeilla pulkkamäkeä tänään ja olihan se siistiä. Muutaman kerran laskin ihan itsekseen ja sitten mentiin myös pojan kanssa yhdessä. Tosi kivaa.


Vaikka ne nurmikkotupsut vieläkin sieltä pulkkamäestä paikoitellen loisti, niin ei edelleenkään menoa haitannut ja mäessä oli vipinää ja väkeä todella paljon. Poika innostui katsomaan mäessä vanhemmilta lapsilta mallia ja myöhemmin sitten testattiin viereisessä rauhallisemmassa mäessä miten onnistuu pulkassa seisoaltaan laskeminen. Hyvinhän se meni, mutta onhan se pakko myöntää, että silti mielessä kävi jatkuvasti vaan ne kaikki kolhut ja vahingot mitä oli mahdollista tapahtua ja miten nopeasti päästään autolle ja ensiapuun. Onneksi saatiin kuitenkin tulla ihan vaan kotiin syömään ja katsomaan lätkää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti