tiistai 13. syyskuuta 2011

Elämää ilman tuttia ja muotia

Hip hip hurraa! Nyt on mennyt yli kaksi vuorokautta kun meidän pieni urhea poika on ollut ilman tuttia!!! Sunnuntaina tutti napattiin pojan suusta kun oli herätty ja sen jälkeen tuttia ei ole takaisin annettu. Eikä sitä nyt niin kauheasti ole kaivattu.

Tätä kirjoittaessani laitoin välillä pojan päikkäreille ja tänään sitä tuttia olisi todellakin kaivattu. Poika oli ihan rättiväsynyt mutta huusi sängyssä yli puoli tuntia ennen kun taipui unelle. Myös herätessä tutti olisi ollut kiva, kun poika heräsi omaan itkuunsa. Tulisikohan sieltä taas hammasta kun itku oli hieman sen oloista, hmm. Muuten siis tutista vierottautuminen on mennyt aikas kivasti ja varsinkin yöunille on menty ilman mitään itkukohtauksia, päikkärit ovat olleet vähän vaikeampia mutta silti helpompia kun olisin kuvitellut. Sunnuntaina tosin hieman testattiin vanhempien sietokykyä, kun Kotkaan ajettaessa poika yritti käydä päikkäreille ja silloin reilun tunnin ajomatkasta mentiin huutoitkulla noin puolet. Mutta mikä tärkeintä, silloinkin poika vaipui uneen ilman tuttia.

Eilen tuli myös Elle Accessories. Enkä nyt tiedä mistä aloittaisin. Selasin lehden tänään nopeasti läpi, ihan vain silmäillen sivuja ja samalla huomasin haluavani sieltä yhtä jos toistakin. Aivan ihania kenkiä, eikä edes pahanhintaisia ja niitä huiveja, ihan pakko saada! Ei siis tosiaankaan pitäisi edes silmäillä tuollaisia lehtiä, sillä nyt haluaisin uusia koko vaatekaappini. Uusia ihania muhkeita villatakkeja ja paksuja sukkahousuja/legginsejä, talvitakkeja ja laukkuja, voi kyllä kiitos. Uuden kellonkin voisin haluata tai siis se pitäis vissiin ilmaista että tarttisin uuden kellon, huomasin sen juuri. ;)

Mutta noista kengistä. Siivoilin eteistä viime viikolla ja laitoin kesäkenkiä jo kaappiin talviunille ja silloin huomasin, että minulla jäi vain lenkkareita ja talvisaappaat esille. Eli ei yhtään naisellisia korkokenkiä tai saappaita tai edes kävelykenkiä. Pääsääntöisesti vain valkoisia lenkkareita rivissä. Pitäisiköhän nyt syksyllä repäistä ja hankkia jonkinlaiset saappaat ja vaikkapa jonkinlaiset korolliset kengät. Toisaalta taas vaunujen ja pyörätuolin avustamisen kanssa on huomattavasti helpompi kun jalassa on tukevat tasapohjaiset lenkkarit. Ehkä jätän tämän asian vielä harkintaan ja tarkkailen kauppojen valikoimia, että löytyisikö sieltä mitään lenkkareita naisellisempaa minulle jalkaan (tai ainakin koristamaan meidän eteistä!). Eilen kyllä näin K-kengän ikkunassa yhdet ihanat talvisaappaat, joiden uskon ilmestyvän myös minun eteiseeni tämän tulevan syksyn tai talven aikana, tosin nekin olivat tasapohjaiset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti