sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Let´s play hockey...HIFK!

En muista millon ollaan viimeks oltu lätkämatsissa, siis ennen eilistä, siitä on aikaa. Viime kausi meni ihan täysin ohi ja sitä edellinenkin kausi taisi jäädä väliin eli jo nyt oli aikakin. Ja mikäs sen parempi kerta mennä katsomaan lätkää kun kauden eka kotipeli ja mestaruusviirin nostaminen kattoon, hiphip hurraa hurraa hurraa. ;)


Ja pakko myöntää heti alkuun, jos kyseessä olisi ollut joku ihan normi kotipeli, olisi se jäänyt meiltä väliin tällä kertaa, sillä olo on sen verran huono mutta kun kerran mestaruusviiriä nostettiin kattoon ni olihan se mentävä. Tosin tänään se tuntuu kostautuvan!

Koko hallin kattava TIFO


Aikas mahtava fiilis oli olla matsissa, täysi tupa ja jengi hyvin messissä. Ensi kerralla täytyy muistaa itse jättää sormukset pois, koska nyt sattuu sormiin kun on sormukset kädessä taputtanut. En tosin kyllä tiedä että johtuiko se tästä flunssasta vaiko vain siitä ettei ole aikoihin ollut hallilla katsomassa peliä, tuntui ettei silmä aina pysynyt tilanteissa mukana. Osa jäähyistä, taklauksista ja jopa maaleista meni ihan ohi. Onneksi maaleja kuitenkin tuli paljon niin suurimman osan näki. Ja on se pakko sanoa, että Bluesille ainakin tuli ihan liikaa maaleja, mutta ei tuloksesta sen enempää. Voitto ja pisteet kuitenkin kotiin eli kaikki hyvin. :DMutta kaiken kaikkiaan hyvä peli ja ottaen huomioon että oli lauantain matsi niin jengi oli hyvässä hapessä ja tuntui käyttäytyvän hyvin. Ensi kerralla mennäänkin varmaan Jaffalaan katsomaan narrien peliä, kun J niitä tykkää kannattaa.

Ja pahoittelut muuten tosi huonolaatuisista kuvista, toivottavasti niistä nyt jotain selvää kuitenkin saa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti