lauantai 17. syyskuuta 2011

Flunssan kanssa Habitaressa

Ja kyllähän se flunssa sieltä taas iski. Vastustuskyky taitaa nykyään olla aika heikko (jos sitä on ollenkaan), kun tuntuu että vähän väliä oon kipeenä ja flunssassa. Onhan viime flunssasta jo reilu kuukaus aikaa!

Eilen lähdettiin kurjasta olosta huolimatta Habitareen, kun en halua heti luovuttaa flunssalle ja jäädä kotiin makaamaan. Ei oltu etsimässä mitään tiettyä, lähdettiin vain katselemaan ja ihastelemaan ja uusia ideoita keräämään. Ja vaikka käteen messuilta ei kauheasti mitään jäänyt niin oli kiva käydä katselemassa ja ihastelemassa. Hieman kyllä harmittaa kun nähtiin kivan näköiset kahvikupit, jotka oltaisiin voitu kotiin haluta niin niitähän ei sitten tietenkään ollut myynnissä vaan olivat vasta tulossa Suomeen, mutta minne ja milloin, on kuulemma auki vielä, toivottavasti ennen joulua. PYH.Kotiin, ulko-oveen saatiin kuitenkin uusi ovikranssi ja pojalle aivan ihana Snooztimen nalletyyny. Ovikranssia täytyy tosin vielä vähän tuunailla, mutta kelpaa nyt alkuun tuollaisenaan.

Nalletyynyn hankinta oli ainut mikä oli jo etukäteen suunniteltua, koska olen jo pitkään sellaista halunnut. Snooztimeltä meillä on jo ennestään kaksi original snooz-tyynyä, mitkä ovat aivan ihania pään alla esim. sohvalla makoillessa. Tyynyistä lisää tietoa täältä.


Viime hetkellä matkaan tarttui vielä ihania tuoksukynttilöitä peltisissä rasioissaan. Olihan niitä otettava kun tuoksuivat niin hyvälle ja näyttivät aika söpöiltä. Vai mitä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti