maanantai 12. syyskuuta 2011

Hyvä teko, parempi mieli

Perjantaina käytiin perheen voimin harrastamassa hyväntekeväisyyttä ja käytiin Korkeasaaren Kissojen yössä. Tosin meillä ei ollut ennakkoon ostettua lippua, mistä olisi automaattisesti mennyt kahden euron lahjoitus, vaan oma lippu ostettiin portilta. Odotukset olivat korkealla kissojen yötä kohtaan, sillä olen jo monena vuotena sinne halunnut ja paljon tapahtumasta lukenut. Tapahtumalla siis kerätään varoja AMUR- hankkeeseen, joka toimii amurinleopardien ja amurintiikereiden pelastamiseksi. Näin siis lyhyesti kerrottuna.

Korkeasaaressa oli nähty vaivaa reitin valaistuksen kanssa, kun erilaisia kynttilöitä, lyhtyjä ja valoja oli aseteltu kävelyreitin varrelle ja viheralueille. Pimeän tullen oli todella upean näköistä kun eriväriset valot ja lyhdyt valaisivat maisemaa.
Eläinten osalta olin ehkä hieman pettynyt iltaan, sillä kauheasti ei eläimiä näkynyt, eikä ne kovinkaan virkeitä olleet. Olin salaa nimittäin kuvitellut, että kissapedot olisivat virkeitä ja liikkusivat näin hämärän tullen ja illan viiletessä, ovathan kissat (ainakin puheiden mukaan) yöeläimiä. Nämä kisulit eivät taida olla, sillä kovin tuntui uni maistuvan tai ainakin pötköttely jossain vähän sivummalla (muutamaa poikkeusta lukuunottamatta).Ja täytyy muuten näin stadilaisena sanoa, että kyllä stadi näytti
kauniilta kun saarelta katseli stadin valoja.Lauantaina sitten käytiin ystävien kanssa päivällä kaupungilla ja vähän tuossa lähellä leikkipuistossa. Ystäväperheen rouvalta sain vinkin hyvästä käsivoiteesta, kun kädet ovat todella kuivat. Hän suositteli käyttämäänsä Body Shopin hamppu käsivoidetta eli ei muuta kuin sellaista hankkimaan. Kaupassa silmiini osui, siinä hyllyjä nopeasti silmäillessä, toinenkin käsivoide, "Soft Hands Kind Heart"-käsivoide. Tässä voiteessa oli se erikoisuus, että kaikki käsivoiteen myyntitulot lahjoitetaan Naisten Pankille. Naisten Pankkihan tukee naisten yrittäjyyttä ja toimeentuloa kehitysmaissa. Purkki oli vielä sopivan pieni, että kulkee mukavasti laukussa mukana, joten purkki lähti kassalle mukaan ja samalla tuli hyvä mieli tästä pienestä hyvästä teosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti