maanantai 5. syyskuuta 2011

Joulua odotellessa

Jos nyt istahtaisi hetkeksi koneelle ja joisi loput aamukahvista päiväkahvina, nam. Siihen asti kunnes poika herää päikkäreiltä ja suunnataan leikkipuistoon, ehdin muutaman sanan kirjoitella.

Eilen tein jotain mistä olen ehtinyt jo hetken haaveilla. Varasin nimittäin lentoliput, jeih! Liput ovat tosin vasta joulukuulle mutta silti, jeih! Joulukuun alussa olisi siis tarkoitus lähteä katselemaan ja ihmettelemään Lontoon joulufiilistä ja Lontoota ihan itsessään, sillä kukaan meistä ei ole siellä vielä aikaisemmin ehtinyt käymään.

Nyt olisinkin kysynyt vinkkejä majoittumiseen Lontoossa. Eli mistä löytää hyvä ja halpa majoitus, mikä olisi mahdollisimman keskeisellä paikalla? Muttana tässä on seurueeseen kuuluva pyörätuoli ja lastenvaunut. Tämä tarkoittaa, että ei rappusia, ei mielellään suuria kynnyksiä ja ovet ovat riittävän leveitä. Ja huomioon pitää tietysti ottaa julkisten käyttö eli onnistuuko?

Nyt siis kaikkia ehdotuksia/ideoita/vinkkejä otetaan vastaan. Itse en ole nimittäin vielä ehtinyt vilkuilemaan noita majoituksia, enkä edes kauheasti Lontoon karttaa. Onneksi siis tässä on vielä aikaa jäljellä. Ja niin, toki muitakin vinkkejä koskien Lontoota otetaan vastaan, missä kannattaa ehdottomasti käydä. Parhaat kahvilat, ruokapaikat, joulumarkkinat, shoppailupaikat...?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti