sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Ekaa kertaa leffassa

Sunnuntaista suunniteltiin kivaa päivää pojalle. Sovittiin, että olisi kiltti päivä ilman ylimääräisiä kiukutteluja ja uhoamisia, ja varattiin ekat liput leffaan koko perheelle. Onhan L käynyt leffassa ennenkin, vauvakinossa mutta sitä nyt ei ehkä voi ihan laskea. Lippuja varattessa huomattiin Finnkinon sivuilta, että tänään oli vielä "lasten sunnuntai", mikä sopi aivan loistavasti sillä liput oli normaalia halvemmat.


Mentiin Tennispalatsiin kattomaan Vaahteramäen Eemeliä. Jotenkin kummasti se vaan tuntui sopivalta vaihtoehdolta meidän oman elämän eemelille. Vähän kyllä arvelutti saisiko poika leffasta liikaa uusia ideoita pahan tekoon, tai niinkun Eemelissä sanottiin metkuiluun. 


Leffavalinta oli onnistunut, vaikka alussa vähän pelkäsin olisiko leffa liian hidastempoinen meidän pojalle. Leffa kesti muutaman minuutin yli tunnin ja koko ajan poika jaksoi istua hiljaa omassa penkissään ja keskittyen seurata leffaa. Jopa niin intensiivisesti, että unohti lähes kokonaan syödä popcorneja.


Vaikka itse leffassa olo meni hyvin, niin kilttiä tästä päivästä on vähän vaikea saada väännettyä. Leffan jälkeen mentiin vielä hamppareille ja tarkoitus oli jatkaa leikkipaikalle mutta koska känkkäränkkä otti niin kovan yliotteen, niin oli parempi vain suunnata autolle ja kotiin unohtaen leikkipaikat.


Eipä tarvitse vähään aikaan taas mennä hampparille pojan kanssa, sen verran lystiä oli. Mutta koska leffassa meni kuitenkin niin hyvin, niin uutta reissua elokuviin voisi miettiä heti kun sopiva leffa ilmestyy tarjontaan.

Nyt vielä pieneksi "iltapalaksi" joulutorttuja ja lämmintä glögiä. Ihanaa.
Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! <3

PS. Muutama sana kuvien laadusta. Tiedän, että hyvälaatuisia kuvia olisi huomattavasti kivempi katsella mutta arjessa kuvaan suurimmaksi osaksi puhelimella ja monesti kuvat tulee vielä napsittua vähän kuin lennossa, joten toivottavasti ymmärrätte, että aina ei kuvat ole sitä parasta laatuaan. Mielestäni kuitenkin on tärkeämpää, että niistä saa jotenkin selvää, kun että jätän kuvat kokonaan laittamatta koska laatu ei ole parasta mahdollista. Tämä nyt sen takia, että en jaksa vähän väliä pahoitella kuvien laadusta ja mainita asiasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti