keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Valosta energiaa

Arjesta tuntuu olevan tosi vaikea ottaa kiinni näin reissun jälkeen. Oikein mikään ei huvita ja väsymys ei tunnu helpottavan millään. Illalla ei uni meinaa millään tulla kenellekään tässä perheessä ja kelloa tuleekin kurkittua vielä lähes joka yö kolmen neljän aikoihin, kun taas aamulla sänky ei millään meinaa päästää pois.


Maanantaina kokeiltiin josko ulkoilu hieman helpottaisi tätä ja lähdettiin käymään keskustassa katsomassa Lux Helsinkiä. Tuomiokirkko oli upean näköinen ja sitä jaksettiinkin jokunen hetki ihastella, kun pieni päätti ottaa samalla unet rattaissa.Sattumalta osuttiin Jääpuiston viereen juuri kun tuoreet maailmanmestarit saapuivat limusiineillään ja jäätiin pieneksi hetkeksi seuraamaan juhlia ja mestareiden lavalle nousemista. Aivan mahtava tuo nuorten maailmanmestaruus ja olipa muuten jännä se finaalipeli.


Meillä ei mitään ohjelmaa ollut noista valoesityksistä, eikä ihan tarkkaan tiedetty missä mitäkin olisi mutta mentiin niillä muistikuvilla mitä viime vuodesta oli ja missä muitakin oli liikkeellä. Ja tietysti juuri kun oltiin autosta kauimpana niin alkoi vesisade. Oltiinko tähän varauduttu, no eipä tietenkään. Autolle päästessä oltiinkin jo aika läpimärkiä, poika kuitenkin onneksi vähän kuivempana kun oli rattaiden suojassa saanut olla. Onneksi kuitenkin ennen sadetta oltiin ehditty pitää tauko grillimakkaroiden ja lämpöisen mehun luona. Siis vuoden ekat grillimakkaratkin on nyt ulkona syöty.

Hattu on muuten Miamin tuomisia :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti