sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Jungle Island

Laitetaanpas taas välillä vähän matkakuvia -ja juttua tänne. Jaksatteko näitä vielä?


Yksi puolpäivänen vietettiin Miamissa Jungle Islandin eläintarhassa. Paikka ei mikään kauhean iso ollut mutta ihan sopiva tuollaiseen puolenpäivän retkeen ja pienen kanssa kierrettäväksi. Täällä eläintarhassa oli sama juttu kun Wienin eläintarhassa vuosia sitten, kissaeläimet innostuivat J:stä, niin että yrittivät päästä laseista läpi vähän leikkimään. Myöhemmin nähtiin myös muita pyörätuoleja tiikereiden aitauksen luona ja samalla tavalla tiikerit innostuivat jahtaamaan. Mikä siinä pyörätuolissa vetoaa noihin kissaeläimiin?

Toi lasi oli ihan puhdas sillon kun mentiin siihen viereen katsomaan
Tytöillä oli pientä välienselvittelyä taustalla

Heti eläintarhaan sisäänmentäessä meistä otettiin perhekuvat niin, että saatiin papukaijoja olkapäille ja syliin, ja toinen kuva missä J:n syliin laitettiin pieni alligattoori kun poika ei sitä suostunut syliinsä ottaa. Kuvat oli tosin niin ylihinnoiteltuja, eikä kuitenkaan niin onnistuneita, että niitä olisi viitsitty mukaan ostaa. Mutta ihan hauska (rahastus)idea.Sen lisäksi, että J sai kissaeläimet villeiksi, niin myös hieman oli kohtausta yhden papukaijan kanssa. Papukaijojen häkkien lähellä oli pieni ruoka-automaatti mistä sai kolikoilla pyöräytettyä kourallisen jotain lintujen ruokaa. Päätettiin kerrankin kokeilla tätä ruokkimista ja ajateltiin, että voisi olla myös pojasta ihan hauska kokemus tai ainakin kiva seurata. J kilttinä (ja rohkeana) näytti että ruokiminen on ihan hauskaa ja turvallista, niin kauan ennen kuin papukaija otti tiukasti kiinni J:n sormesta. Laastarilla selvittiin tilanteesta hyvin, eikä meillä onneksi ollut yleisöä. Vähän oli vaikea imeä hymyä siinä vieressä, kun toinen yritti siinä olla naama peruslukemilla, ettei poika säikähdä, vaikka puraisu tuntuikin ihan kiitettävästi. Sen jälkeen päätettiinkin, ettei ruokita lintuja enää kädestä.

Asusta sen verran, että reissussa tuosta Espritin shortsihaalarista tuli ihan suosikkini. Haalari on kivan väljä, kangas sopivan ohutta ja muutenkin kokonaisuus sopivan rento ja kevyt. Ehkäpä jos säät sallii ensi kesänä, niin osaan jo käyttää haalaria kotimaassakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti