tiistai 14. tammikuuta 2014

Tommy mukana lounaalla

Arki on alkanut löytämään paikalleen jo niin, että tänään pojan ollessa kerhossa oli joululoman jälkeen ensimmäinen kerta salilla. Huh, aika tahmeaa oli. Pojalla alkoi kerho ja harrastukset jo viime viikolla ja niin on nekin osittain hieman tahmeasti alkaneet. Kerhoon ja tanssiin on lähdetty ihan mielellään mutta sinne on kuitenkin jääty aina itkien ja huutaen. Kivaa on kuitenkin aina ollut mutta se jääminen vaan on niin vaikeaa näin pitkän joululoman jälkeen.


Eilen otettiin kuitenkin hieman rennommin pojan ollessa kerhossa ja käytiin kaikessa rauhassa lounaalla. Pitkästä aikaa taas Torpanrannan herkullisella salaatilla. Jotenkin se siniseltä taivaalta kirkkaasti paistanut aurinko sai salaatin maistumaan entistä paremmalta. Ruoan jälkeen oli ihana istua rauhassa juoden kahvit ja selaten päivänlehdet. Ihanan rauhallisia hetkiä pitkän joululoman ja jatkuvan yhdessäolon jälkeen.


Lounaalle pääsi mukaan myös uusi laukku, mikä oli oikein mieluisa löytö Miamissa. Olen jo pitkän aikaa etsiskellyt mustaa laukkua itselleni ja vaikka tämä ei ihan sitä vastannut mitä hain, niin tykästyin. Varsinkin hinnan näkemisen jälkeen. Laukku löytyi Tommy Hilfigeriltä ja vielä -50% hintaan niin, että kassalla hinnaksi jäi vähän reilu 30dollaria eli alle 25€. Ei paha ollenkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti