tiistai 14. tammikuuta 2014

Farkkumetsällä

Maanantai-illan iloksi oli tiedossa uusien farkkujen etsimistä. Oon viime päivinä heittänyt kolmet farkut roskiin, joten nyt oli aika lähteä itsekseen Jumboon uusien etsintään. Alennusmyyntien aikaan ei ehkä koskaan ole viisasta lähteä itsekseen Jumboon ja nyt se todistettiin taas.


Onnekseni löysin farkut, kahdetkin ja molemmat vielä alesta. Viimeisen parin vuoden aikana oon melko uskollisesti ostanut farkut Espritiltä, joten nyt oli vaihtelua etsiä farkkuja muualta. Toiset farkut löytyikin Piecesiltä ja toiset Zarasta.


Zarasta löytyi muutakin, nimittäin aivan ihana sininen neuletakki. Käyn Zarassa todella harvoin mutta itseasiassa viime kerralla kun jokunen kuukausi sitten siellä kävin, niin näin jo tuon neuletakin ja se jäi mieleen. Nyt onneksi se oli vielä alessa, jei.


Lindexiltä matkaan tarttui itselle harmaa t-paita, sekä alepuolelta ihana muhkea sininen kaulahuivi. Sellaista ei muuten vielä ennestään löytynyt, joten tämä viiden euron huivi oli oikein mielekäs löytö. Lindexiltä löytyi myös pojalle vähän jotain.

Musta huivi löytyi H&M:n miesten puolelta alesta. Ostin sen meille J:n kanssa yhteiskäyttöön


Yksi ehdottomasti piristävin löytö illan ostoksista oli pojalle uudet kengät. Oranssit. H&M:ltä. Kevät, me valmistaudumme jo sinua varten. 


Sen lisäksi, että shoppailu on kivaa, niin olipa virkistävää olla pitkästä aikaa ihan itsekseen liikenteessä. Varsinkin kun tiesin, että pojilla on kaikki hyvin kotona

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti