sunnuntai 31. elokuuta 2014

Kesän päätösreissu

Eilen kruisailtiin vähän niinkun kesän päättäjäisiä viettämään Lahteen. Satamassa oli sopivasti Suomen Tivoli ja vielä sopivammin Sataman yö-tapahtuma ilotulituksineen ja yötivoleineen. Ennen tivolia käytiin syömässä (tälläkin kertaa) Kaunis Veera ravintolalaivassa ja jälleen ruoka oli niin hyvää. Mielikuvituksen puutteessa söin tälläkin kertaa kanahampurilaisen, vaikka niin monet muutkin vaihtoehdot houkutti.

Oltiin niin kivoja vieraita, et meille tarjottiin myös kakkua, hyvää kakkua.
Mun tiikerin ensiesiintyminen, räyh!

Vuosi sitten pysähdyttiin samaisena viikonloppunan Lahdessa, sillon tosin vaan läpikulkumatkalla mökille pysähdyttiin syömään, mutta silloinkin oli tivoli paikalla ja jäi vähän harmittamaan kun ei voitu jäädä. Nyt meillä oli alustavasti ollut vähän puhetta, että yritettäisiin kesän aikana ehtiä vielä Lahdessa käymään ja kuin tyhjästä muistin viime vuotisen pysähdyksen ja tivolin. Nyt poika on jo sen verran kasvanut pituutta ja kerännyt rohkeutta, että tivoli voisi toimia ja niin myös ostettiin pojalle nyt suoraan ranneke.

Pienten lasten rauhalliset laitteet ei poikaa innostanut yhtään ja autokarusellissa ilme alkoi olemaan jo todella tympääntynyt mutta onneksi sitten löytyi rohkeus ja laite mistä poika tykkäsi, nimittäin Mega HipHop. Noin 10metriä vapaapudotusta ja meidän poika oli yhtä hymyä, ja niinpä laitteessa juostiin kokoajan uudestaan ja uudestaan. Poika oli asteen koominen ja niin hellyyttävä näky siellä paljon isompien ja vanhempien joukossa, melkein hukkuen siihen penkkiin. Poika sai itseasiassa jo laitteen pyörittäjänkin huomion ja kehuja, että reipas poika. Ihana.

Titi suostui menemään pojan kanssa pari kertaa pyöritykseen ja se oli lystiä
Ei kannattais pitää takin taskuissa tavaraa, ei näytä hyvältä!

Tivoli oli puoleen yöhön auki mutta kaapattiin poika syliin yhentoista aikaan, vilkutettiin kiltille HipHopin laitemiehelle ja lähdettiin kruisaamaan kotiin päin. Arvata saattaa, kovin pitkälle ei auto ehtinyt kun takapenkiltä kuului jo tyytyväinen tuhina. Ja ihan by the way, hyi kamala miten kylmä iltaisin on, kesä on tosiaan mennyt ja paksumpaa takkia voi alkaa jo kaivamaan kaapsta, samoin kun pipot, paksut kaulahuivit ja hanskat. Hrr.


Kiitos Lahti jälleen tälläkin kertaa kivasta päivästä, mukava päätös tälle kesälle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti