torstai 7. elokuuta 2014

Perusmaanantai

Maanantaina pakattiin pyyhkeet, uikkarit, eväät, kirjat ja tietysti kaikki uima- ja rantalelut ja suunnattiin kesän ensimmäistä kertaa Mustikkamaalle rantsuilemaan. Käsittämätöntä, että kesä on ehtinyt elokuulle ennen kun ehdittiin ekaa kertaa Mustikkamaalle rantsuun.


Reilu kolmisen tuntia jaksettiin siinä paahteessa olla, kun oli pakko jo lähteä kotiin viilentymään ja kylmään suihkuun. Himassa nopeat suihkut, puhtaat vaatteet päälle ja syömään. En tiedä miksi tuo tuntuu jossain etelän lomalla niin paljon luontevammalta lähteä vielä rantsuilun jälkeen ulos syömään, kun nyt kotiin olisi niin helppo vaan jäädä. Ajettiin Kaivariin Cafe Caruselliin pizzalle. Ai, että miten ihana onkaan syödä ulkona ilta-auringossa, ihan parasta. Näistä lämpöisistä kesäilloista pitäisi osata nauttia nyt täysin ja ottaa kaikki ilo irti. Pojalla riitti virtaa vielä päivän vesileikkien ja syömisen jälkeen, joten käytiin hakemassa iltakahvit mukaan ja mentiin vielä vähäksi aikaa leikkipuistoon. En aina pysty käsittämään mistä poika repii tuon energiansa, sillä ite oli tuossa vaiheessa jo aika puhki.

Mekko: Oysho (Pariisista)

Ihan kiva synttäripäivä saatiin järkättyä J:lle ja ihan sellainen perusmaanantai ;)

2 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia ja nyt alkoi tekemään mieli viinirypäleitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh :D Ne on kyllä aika loistavaa evästä rantsuun mukaan, vaikka tällä kertaa kyl toi vesimelooni oli parempaa, makeampaa :)

      Poista