maanantai 11. elokuuta 2014

Lauantain meininkejä

Lauantaina suunnattiin Stadiin ajatuksena vaan käydä pyörähtämässä Kansainvälisillä Suurmarkkinoilla. Mitään erikoista ei oltu markkinoilta hakemassa, mutta oli ihan kiva lähteä pitkästä aikaa ylipäätään keskustaan katselemaan.


Siinä kun oltiin Narikkatori ehditty kiertämään pääpiirteittäin ympäri ja oli herkuteltu suklaakuorrutetuilla hedelmillä, mitkä oli muuten tosi hyviä, vaikkakin vähän haastava yrittää syödä siististi, niin mentiin kurkkaamaan Tennispalatsin leffatarjontaa. Melkein kun tilauksesta Lentikat 2 -leffa oli alkamassa reilun puolen tunnin päästä, joten ei muuta kun lippujonoon. Olipa muuten hyvä leffa, ihan loistava, tykättiin koko perhe.


Leffan jälkeen koukkastiin vielä markkinoilla sen verran, että käytiin syömässä muurinpohjaletut ennen kun jatkettiin matkaa Kaivariin. Siellä iltakahvit mukaan ja leikkipuistoon, missä poika sai juosta ja leikkiä. Niin poika myös muuten teki. Sai melko nopeasti itselleen leikkiseuraa muista pojista ja siellä tämä poikajoukko juoksi ja viipotti täysillä menemään niin kauan, että oli jo pakko mennä väliin ja olla ilonpilaaja vihjailemalla kotiinlähdöllä.

Paita ja huivi Pariisista Desigualilta (alesta), hame Miamista viime talvena Desigualilta (alesta)

Tosin melko nopeasti kotimatkalla suunnitelmat taas muuttui ja jäätiin Kauppahallin viereen vielä parkkiin, kun J halusi kuvata kuuta. Poika ei nyt kauheasti tuota pistänyt pahakseen, sillä sai puhalella saippuakuplia ihan rauhassa ja J:n puhelimen millä pelata kun saippuakuplat ei jaksanu enää kiinnostaa.

Aika hyvin siis venähti meidän markkinoilla pyörähtäminen myöhäiseen iltaan ja melko mieluisaan ja rentoon kesäiltaan kaupungilla. Ai, miten kaunis Helsinki onkaan pimenevässä kesäillassa valoissaan, ihana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti