maanantai 11. elokuuta 2014

Vika hellepäivä


Sunnuntaina pakattiin taas pyyhkeet ja eväät reppuun, ja suunnattiin pihalle aurinkoon. Tällä kertaa ei menty ranstuilemaan vaan otettiin suunnaksi Uutelan luontopolku. Metsässä oli aika sopiva mennä luontopolkua ja poika siellä kirmasikin aika innoissaan välillä pähkäillen "olikohan täällä ihan samanlaista viimeksi kun kävin, olikohan tuo puu/käpy/kivi/tikku/oksa silloin tuossa? Muistatko sinä äiti/isä/mummi, oliko sillon viimeksi samannäköistä kun nyt?". Niin meillä oli mummi ja koira tällä kertaa myös matkassa mukana. Rannoilla ja kallioilla oli aika paljon jo väkeä ja parhaat paikat varattuja, mutta pienen etsiskelyn jälkeen löydettiin hyvä kalliopaikka mihin saatiin parkkeerattua kamat ja missä lähellä oli pojalle sopiva uimapaikka.

Näyttääpä hiukset hölmöiltä noin, höh!

Ihan mahtava paikka, tosin hieman petollinen, sillä tuulenvire kävi kokoajan sen verran, ettei aurinko missään vaiheessa tuntunut liian porottavalta, eikä ihoa kuumottanut. Uutelan jälkeen nopea koukkaisu kaupan kautta ja mummilaan grillaamaan. Itsetehtyjä (tai no, itse ja itse kun sämpylät ja pihvit kaupan valmiita mutta siis kuitenkin) hamppareita ja voi nam miten hyvää oli. Kuvaa hamppareista ei ole, sillä nälkä oli sen verran kova ja ruoka herkullista, että kuvaaminen jäi täysin.


Jos sunnuntai nyt sit jäi tämän kesän viimeiseksi hellepäiväksi, niin ei ollenkaan huonommin kulunut tämä hellepäivä. Voisin kyllä ottaa vielä muutaman tällaisen lisää jos vaan saa toiveita esittää, VAIKKAKIN yöt voisi jo viiletä sen verran, että sais nukkua ihan rauhassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti