torstai 21. elokuuta 2014

Pariisi: Champs Élysées

Yksi monista suosikeistani Pariisissa on viettää päivä Champs Élyséellä ihastellen, kahvitellen, patonkia syöden ja ennen kaikkea nauttien. Ja ehkä vähän shoppaillen. Pari tällaista päivää myös vietettiin ja ensimmäinen tällainen tietysti heti reissun alussa.

Pomme de Pain herkulliset patongit <3

Disney Store kuuluu ehdottomasti paikkoihin missä käydä kun Champs Élyséellä liikutaan, ja kun lapsi on matkassa. Tosin tuo kauppa kuuluu ehdottomasti myös omiin suosikkeihin ja erityisesti ne pehmoleluhyllyt. Tällä kertaa en tosin saanut yhtään pehmoa itselleni mutta poika löysi itselleen jotain pientä, mitä ehkä äitikin saa joskus lainata jos siltä tuntuu. Äiti tosin löysi päivän aikana muista kaupoista jotain ja ensimmäistä kertaa elämässäni kävin pyörähtämässä Sephoran liikkeessä. Alkuun kävelin liikkeen ohi, mutta koska niin monet ovat tuota kehuneet, niin päätin kääntyä ympäri ja pyörähtää. Samoin myös ensimmäistä kertaa löysin itseni Kenzon liikkeestä ja mikäpä sen mukavampaa kun kummastakaan ei tarvinnut kävellä tyhjin käsin ulos.


Koko Pariisin reissun teema tuntuu näin jälkikäteen olleen edustavat perheselfiet ja niitä myös käytiin napsimassa Riemukaaren vieressä. Erittäin edustavaa ja lupaan, että nää oli niitä näteimpiä.
Ja kun sanotaan, että kaupunkilomille ei pitäisi ottaa uusia kenkiä jalkaan, niin voin jälleen kertoa tuon todeksi. Ensimmäisen päivän lenkkeily Père Lachaisen hautausmaalle ihanissa ja melko uusissa Ralph Laurenin nahkabaltsuissa ei ehkä ollut se parhain idea. Voin kertoa, että se ehkä hieman sattui. Mutta onneksi mulla oli toiset ihan uudet kengät, sandaalit, mukana millä sitten köpöttelin ja hetkittäin linkutin loppuloman, jalat lastaareille teipattuina. Enää en lähde minnekään ilman Converseja, ihan sama mikä vuodenaika on kyseessä. Tai ainakin jotkut söpöt flipflopit otan mukaan.

Synttäreihin valmistautumista edellisenä iltana "Youth mask"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti