keskiviikko 27. elokuuta 2014

Out with the Tiger

Viimeiset pari viikonloppua on ollu kaikkea kivaa ohjelmaa täynnä ja toissa viikonloppuuna meno alkoi muuttumaan jossain vaiheessa jo melko eläimelliseksi, jatkuen aina maanantaihin asti. Niin kuin tuntuu olevan arki muutenkin tällä hetkellä melko eläimellistä, ollaan nimittäin koiravahteina. Samalle viikolle osui tietysti vielä kissan vuosittainen terveystarkastus ja rokotukset, mikä on ehdottomasti yksi vuoden jännimmistä päivistä. No, maanataina käytettiin kisu tarkastuksessa ja kaikesta jännityksestä ja panikoinnista (kissan ja emännän) huolimatta hienosti meni, kissa on hyvässä kunnossa, rokotukset otti murisematta (kirjaimellisesti) ja painokin oli vuodessa tippunut hurjat 300g, jei. Oon niin ylpeä meidän typystä, hyvä meidän kissa!

Mutta toissa viikonloppuun kuului alkuun lauantaina ystäviä ja brunssia, ja sunnuntaina ystäviä ja Korkeasaarta. Brunssilla käytiin lauantaina ihan vain aikuisten kesken ja oli erittäin kiva päästä pitkästä aikaa vaihtamaan kuulumisia ja nauttimaan Fasun herkkubrunssista ihan rauhassa. Sunnuntaina sitten kahviteltiin toisen ystäväpariskunnan kanssa meillä kotona ja jatkettiin sitten matkaa Korkeasaareen, ja tietysti poika menossa mukana. Korkeasaari on aina kiva vaihtoehto päivän viettämiseen, vaikka eläintarhana itsessään ei niihin parhaimpiin kuulu.


Itsellä eläintarhoissa aina suosikkeihin kuuluu kaikki kissaeläimet ja niitä voisikin tuijotella koko päivän. Korkeasaaressa kissaeläimiä näkee aina melko vaihtelevalla menestyksellä ja tällä kertaa onneksi nähtiin ihan kivasti. Varsinkin pois lähtiessä oli leijonia näkyvillä ja päästiin vielä ihan muutaman metrin päästä seuraamaan ja kuuntelemaan leijonan karjuntaa. W A U! Aika hurjan kuulosta ja ihan mielettömän siisti kokemus.


Maanantaina poika sai päättää mitä tehdään ja hän halusi lähteä Sea Lifeen. Nyt on pojalla suosiossa kaikki käärmeet, sammakot, kilpparit ja muut ei-niin-äidin-suosikit-ötökät. Sea Lifessa osuttiin kivasti rauhallisempaan väliin, niin että saatiin melko rauhassa keskenään mennä ja katsella. Nimittäin juuri ennen meitä ja heti meidän jälkeen meni isot turistiryhmät, mutta jättäydyttiin jälkeen ja niinpä saatiin tutkailla kaikessa rauhassa mereneläviä. Oltiin ihan yllättyneitä miten hienosti poika jaksoi keskittyä ja kiinnostua koko kierroksen ajan.


Sea Lifen jälkeen ehdittiin vielä pikaisesti pyörähtää Lintsin puolella ennen kun sade alkoi. Pojan uudeksi suosikiksi Lintsin ilmaisista laitteista on tullut Miniautot ja siellä käytiin tälläkin kertaa. Koska muita hurvittelijoita ei juurikaan ollut, sai poika ajaa autoa useamman kerran putkeen. Tosin ei se yksin ajelu niin kauhean kivaa tainnut olla, harmi.

Ikioma Tiikeri <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti