lauantai 20. syyskuuta 2014

Kurpitsakarnevaalit

Tänään vihdoin sain aikaiseksi lähteä käymään Koiramäen Pajutallilla Tuusulassa. Oon pitkään nähnyt FB:ssä muiden kavereiden kuvia ja kehuja paikasta, sekä monesti on ollu puhetta, että pitäis mennä käymään mutta niin se on jäänyt. Nyt Pajutallilla on käynnissä Kurpitsakarnevaalit ja siinä oli nyt se riittävä syy lähteä käymään. (Varoitus, luvassa paljon kuvia ja todella vähän asiaa!)


Aivan ihastuttava paikka, tykättiin pojan kanssa molemmat. Muutenkin kun tykkään kaikista erilaisista tapahtumista, ja nykyään tietysti tapahtumista missä ollaan jollain tavoin otettu lapset huomioon, niin tää oli ihan loistava, paljon kivaa sekä äidille, että pojalle. Karnevaaleilla oli ihanien syysistutuksien ja koristeiden lisäksi ihan liikaa kaikkia houkutuksia, mutta myös lasten iloksi (ja miksei myös aikuisten) eläimiä, karusellia, narunvetoa, vohveleita, peikkometsää jne.

Meillä ainakin oli pojan kanssa tosi kiva iltapäivä tuolla, ja mikä ihan parasta niin selvittiin ilman minkäänlaisia raivareita ja kinasteluja. Ja mikä ihmeellistä niin selvittiin tyhjin käsin tuolta pois. Tai no, jos ei pojan öklötysmakeaa vaahtokarkki-pelletikkaria lasketa, niin tyhjin käsin. Karnevaalit jatkuu vielä huomenna sunnuntaina, eli jos kiinnostaa niin kannattaa ehdottomasti mennä käymään, vielä ehtii. Itse haluan päästä käymään tuolla vielä uudestaan ilman mitään tuollaista tapahtumaa niin että tuohon itse paikkaa pääsee tutustumaan paremmin. Mutta näistä kurpitsakarnevaaleista vois tehdä vaikka ihan perinteen syksyyn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti