keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Lätkämatsissa

Oltiin eilen viemässä poikaa kerhoon kun radiosta tuli mainos "HIFK-Sport Jäähallilla klo 18.30" ja siitä se ajatus lähti. Kysyttiin pojalta haluaako lähteä lätkämatsiin ja kun vastaus oli myönteinen niin ei muuta kun soittamaan lippua. Mentiin koko perhe kivasti yhdellä lipulla, kun alle 7-vuotiaat pääsee kotipeleihin ilmaseks jos istuu sylissä. Kauheella kiireellä kruisattiin pojan kerhon jälkeen kotiin, missä lennossa suihku, puhtaat vaatteet, evästä suuhun ja taas kiireellä menoks.

Äidiltä pojalle?

Vaikka poika oli kovin innoissaan lätkämatsiin menosta, niin ei se peli kovin kauaa jaksanut kiinnostaa. Onneks siinä pt-katsomossa on takana tilaa missä voi vähän juoksennella ja penkkiriveillä kiipeillä. Jossain vaiheessa todettiin parhaaksi antaa pojalle kiltisti vaan puhelin kouraan, että saa pelata, niin saa muut keskittyä peliin.


Taas melko sporttinen päivä, kun ensin reilu parituntinen salilla ja sitten hallille (popparit kädessä) seuraamaan kun toiset urheilee. Kyllä kelpaa. Ja ainahan lätkää on ilo käydä katsomassa kun pisteet jää himaan. Ja vielä aika murskavoitolla. Tosin on myönnettävä, että ekat pari erää oli kyllä vähän jännää menoa. Kolmannessa erässä maalien myötä myös nousi fiilis hallissa vähän, eikä enää tarvinnut kuunnella niin paljoa vieraan kannattajien huutoja siitä selän takaa.

Home is where the heart is #IFK

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti