maanantai 27. huhtikuuta 2015

My first pair of Ray-Bans

Viime laivareissulta sain vihdoin hommattua jo kauan haaveissa olleet Ray-Banin aurinkolasit. Lasit on blogissa jo muutaman kerran näkyneet (Vaatii totutteua ja Rockia, balettia ja jäätelöä) mutta nyt vähän enemmän. Haaveissa oli tuolta laivalta saada turkoosit Converset ja vähän samanvärisillä linsseillä varustetut Ray-Banit, mutta koska aina ne ei mene suunnitelmien mukaan, niinpä hankin sieltä ne punaiset Converset ja persikanväriset Ray-Banit. Oikeastaan ainoa toive laseille oli, että niissä on hopeiset sangat, linssien väri valikoitui ihan vaan sillä mikä miellytti silmää ja tuntui hyvälle.


Kuvat on otettu sillon reilu kuukausi sitten kun tultiin laivalta. Sen jälkeen kun poika oli viety kerhoon, suunnattin J:n kanssa Uunisaaren kallioille chillaamaan ja nauttimaan auringosta sekä hiljaisuudesta. Todella nautinnollista ja teki ihan hyvää pieni rentoutuminen ja akkujen lataaminen risteilyn jälkeen.


Seuraavana päivänä mentiin vielä uudestaan Uunisaareen koko perheen voimin ja saatiin piknikille myös seuraa. Joutsenista. Pois lähtiessä silmiin osui vielä kalliolla sydämen muotoinen pieni vesilammikko. Aika suloista. Nuo käynnit jäikin sitten meidän osalta vikoiksi käynneiksi tuolla Uunisaaressa ennen kun silta poistettiin sieltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti