keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Little skater boy


Ihan ekaa kertaa skeitin päällä. Pojalla on tollanen söpö Smurffit-skeitti, minkä sai jo parisen vuotta sitten synttärilahjaksi mutta nyt vasta oli aika sille. Skeitti on houkuttanut selkeästi jo pitkään mutta on kuitenkin aristanut liikaa. Pojasta on tullut jotenkin tosi arka toisten asioiden suhteen ettei vaan satuttaisi itseään. Se ei kuitenkaan kaikessa touhuamisessa näy, mutta esimerkiksi just skeittauksen harjoittelussa ja myös pyörällä ajamisessa.

Nyt ekaksi kerraksi skeittilaudan kanssa meni hyvin, vähän jo saatiin kiinni siitä ajatuksesta mitä sen laudan kanssa pitäisi tehdä ja miten olla. Itsehän olen teininä just tasan kerran kokeillut skeittiä, joten ihan hirveän vankkaa taustaa ei tässä ole ja tietotaitoa lähteä opettamaan mutta J taas on nuorena tehnyt enemmänkin tuttavuutta skeitin kanssa, tosin J:n on nyt vaan vähän heikompi lähteä suoranaisesti näyttämään miten sen skeitin kanssa liikutaan.

Kaapista löytyi pojalle jo valmiiksi setti suojuksia, polvet, kyynärpäät ja ranteet/kämmenet, niin ja tietysti myös päähän kypärä. Suojukset toi selkeästi lisää varmuutta pojan menoon ja oli kyllä sinäänsä helpotus, ettei noista suojien käytöstä tarvitse vääntää ja taistella. Tosin tuntuu, että poika saattaa olla jopa vähän turhankin innoissaan noista suojuksista, aina ei tiedä kumpi kiinnostaa enemmän skeitti vai suojukset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti